To je to što me zanima!

Velika Gorica dočekat će Broza i Budimira, spektakl za 'vatrene' i Dalića sprema se i u Varaždinu

U ponedjeljak od 20 sati ispred muzeja Turopolja u Velikoj Gorici zakazan je doček za Antu Budimira i Marcela Brozovića
Vidi originalni članak

Baš kao i prije četiri godine, bit će to slavlje za pamćenje. Nakon što slete u Hrvatsku, 'vatreni' će imati spektakularni doček u Zagrebu. Prvo će otvorenim autobusom provozati se gradom, istom trasom kao onog bajnog ljeta pa potom pokazati brončane medalje brojnoj publici na glavnom zagrebačkom trgu. Očekuje se više od stotinu tisuća navijača. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glavna proslava je u Zagrebu, ali fešta će trajati nekoliko dana. Prije odlaska na zasluženi odmor, hrvatski reprezentativci imat će prijeme i u svojim gradovima. Ivana Perišića, Ivu Grbića, Marija Pašalića, Marka Livaju i Nikolu Vlašića dočekat će brojna svita na splitskoj Rivi u ponedjeljak, a i Turopolje ima svoje brončane!

POGLEDAJTE LIVE: DOLAZAK VATRENIH U ZAGREB

U ponedjeljak od 20 sati ispred muzeja Turopolja u Velikoj Gorici zakazan je doček za Antu Budimira i Marcela Brozovića. Broz je opet bio jedan od naših najboljih igrača, neumorni trkač i organizator igre. Ni Ante ni Marcelo nisu igrali protiv Maroka, ali i njihov udio u bronci je velik. 

Doček u ponedjeljak organizirat će i Varaždin. Na gradskom Korzu od 16 sati bit će sve spremno za dolazak brončanog izbornika Zlatka Dalića, a uz njega se očekuje i još nekoliko reprezentativaca. 

Pa, 'vatreni', ovih dana za vas odmora još nema. Prvo slavlje pa tek onda na odmor!

Idi na 24sata

Komentari 7

  • fernandes11 18.12.2022.

    od budimira u napadu je beskorisniji samo livaja..

  • Truth69 18.12.2022.

    Planira se ulazak Budimira u Veliku Goricu, te nakon 20 minuta izlazak

Komentiraj...
Vidi sve komentare