To je to što me zanima!

IAAF proglasio Ivanu Španović Hrvaticom, brzo su se ispravili

"Ivana Španović predvodila je kvalifikacije ovog jutra s hrvatskim nacionalnim rekordom na otvorenom od 6.91 metar", stajalo je na službenoj stranici IAAF-a
Vidi originalni članak

Ivana Španović na pola sata postala je - Hrvatica. Srpska skakačica u dalj i jedna od glavnih favoritkinja za zlatnu medalju na atletskom SP-u u Pekingu skočila je 6.91 metar i prošla u finale natjecanja. Svjetska atletska federacija objavila je kako je Ivana u kvalifikacijama srušila hrvatski nacionalni rekord.

"Ivana Španović predvodila je kvalifikacije ovog jutra s hrvatskim nacionalnim rekordom na otvorenom od 6.91 metar", stajalo je na službenoj stranici IAAF-a.

Nakon pola sata pogreška je uklonjena.

Iaaf

Đoković je Hrvat iz Ekvatorijalne Gvineje

Nije ovo prvi put da srpski sportaši dobivaju hrvatski predznak. Novaka Đokovića je službeni spiker na turniru u Montrealu 2007. godine prozvao hrvatskim tenisačem.

Ove godine majstori u Montrealu otišli su korak dalje. Đokovića i Tipsarevića proglasili su stanovnicima Ekvatorijalne Gvineje. Pogodili su da su iz Srbije, ali su u natjecanju parova kraj njihovih imena stavili zastavu Ekvatorijalne Gvineje. Napreduju...

Idi na 24sata

Komentari 75

  • donandres 27.08.2015.

    da mi je znati zbog cega iam ispostovan na prethodnom komentaru na ovu temu, koga sam to uvrijedio sto sam se malo salio i zapitao se gdje je ZVECKO i dal mu je dobro nakon ovoga, Stvarno ste se pogubili

  • pipolino 27.08.2015.

    I sada je to vijest.Vijest je da u tim federacijama rade nepismeni i neškolovani ljudi, koji ne mogu na karti svijeta pronaći ocean, a kamoli neku zemlju.

  • žuti mravi 27.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare