To je to što me zanima!

'Iako smo ga zaboravili, vozač će se sjetiti puta do Wembleya'

Menadžer Liverpoola Kenny Dalglish bio je raspoložen za šale nakon što je njegova momčad izbacila Manchester City u polufinalu Carling Cupa i ima priliku za trofej
Vidi originalni članak

Liverpool je u gostima kod Citya slavio 1-0, a na svom Anfieldu je izborio povoljnih 2-2. Drugo izjednačenje domaćinima je donio napadač velške reprezentacije, 32-godišnji Craig Bellamy, kojeg je City kupio u siječnju 2009. godine za 14 milijuna funti. U kolovozu 2010. godine poslao ga je na posudbu u Cardiff City, klub koji će biti suparnik Liverpoolu u finalu na Wembleyju. Liverpool je prošlog ljeta doveo Bellamyja kao slobodnog igrača, a Velšanin je zabio ključni gol kojim je izbacio svoj bivši klub.

- Craig je bio nevjerojatan. Ukoliko Manchester City ima još nekog igrača poput Craiga kojeg ne žele zadržati, znaju gdje nas mogu naći – rekao je Dalglish.

Našalio se Dalglish i na vlastiti račun. Točnije, na račun svog kluba, koji je zadnji puta na Wembleyju igrao još 1996. godine.

- Ne znam kada smo zadnji puta bili tamo, no, znamo kamo idemo. Možda smo zaboravili rutu vožnje do Wembleyja, ali vozač će se sigurno sjetiti puta.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • FRANEO 27.01.2012.

    liverpool je propali slučaj čim se veseli finalu liga klupa... koliko je taj kup ozbiljan govori činjenica da ga većinom osvajaju drugoligaši ili prvoligaši koji se bore za opstanak

  • LEGOS 27.01.2012.

    faca od trenera nema šta, zasluzio je

  • juventino89 26.01.2012.

    pa ne znam bas da sve ekipe igraju sa juniorima. meni se sinoć činilo da City igra sa prvom postavom osim ako Hart, Džeko, Aguero, Nasri i ostali ne spadaju u drugu ekipu Citya. osim toga bitno je da Redsi imaju nakon 6 godina priliku osvojiti neki naslov, jer su navijači željni trofeja. pojačanja se mozda i nisu pokazala najboljima pogotovo Adam i Downing koji se nikako ne uklapaju ali ne treba sumnjati u Kennya i vjerujem da ce stvoriti momčad koja će Liverpool vratiti na stare staze slave gdje i pripadaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare