To je to što me zanima!

Ibiševića kaznili potpisivanjem autograma: Pa ti 'šutaj' bocu!

Vedada je trener zamijenio u 65. m. utakmice protiv Mainza. Ovaj je 'poludio' i šutno bocu koja se našla na putu. Umalo je pogodio školarku pa će morati u njenu školu..
Vidi originalni članak

Igrala se 65. minuta utakmice, a trener Marco Pezzaiuoli odlučio je napraviti izmjenu. Četvrti sudac dignuo je mali semafor, iz igre je van morao Vedad Ibišević. 

BIH reprezentativca je zamjena toliko razljutila da je opalio plastičnu bocu koja se našla na putu, a umalo je pogodio školarku koja je sjedila u blizini.

- Bolje da je šutnuo koju loptu u gol - ciničan je bio sportski direktor Ernst Tanner.

Trener se dosjetio originalne kazne. Ibišević će morati otići u školu koju pohađa ta djevojka i tamo potpisivati autograme 'do prekosutra'. Malo će ga boliti ruka, ali je kaznu prihvatio.

- Od profesionalca ne očekujete takvo ponašanje. A Vedad je sam osudio svoj postupak - rekao je trener.

Osim što je Hoffenheim izgubio od Mainza, klub brine i što Ibišević nikako da proigra. Ove sezone zabio je samo šest golova u Bundesligi...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hercegovac100 04.03.2011.

    baš je humoristično pogoditi školarku bocom !!!!

  • Sicma 03.03.2011.

    Pa nije vedad Ronaldo da mora zabijati svaku utakmicu..Vedad je jedan standardni igrac koji se trudi da uspije bolje..Nije mu bas polazilo za rukom ali u repki BiH je dokazao se..Sto se tice kazne,morace trener prihvatiti da smo mi Bosanci hujevit i humoristican narod..

  • Sigura Team 03.03.2011.

    Mi smo tim iskusnih i dugogodisnjih,uspjesnih kladionicara.Nudimo parove s visokim postotokom prolaznosti...za vise informacija kontakt mail: sigura_team@net.hr Vas Sigura team.

Komentiraj...
Vidi sve komentare