To je to što me zanima!

Ibra na rasprodaji: Zlatanov se dres prodaje za svega pet eura

Francuzi za Ibrahimovića nude milijune, a u Milanu ga se rješavaju za sitniš. Dres s brojem '11', onaj Zlatana Ibrahimovića prodaje se na štandovima sa svega pet eura
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović na putu je prema PSG-u. I dok Francuzi daju milijune za igrača, u Milanu se za sitniš rješavaju uspomena Šveđanina. Sa simboličku cifru prodaju sve dresove igrača.

Za vrijeme prijateljskog ogleda između A i B selekcije Milana koji se igrao u subotu u Milanellu na ulasku u kamp postavljeni su štandovi. Jedini artikl koji se prodavao dres je sada već gotovo sigurno bivšeg 'rossonera' i to za svega pet eura.

Čini se kako se u Milanu što prije žele riješiti 'jedanaestice'. Iako je Thiago SIlva već potpisao za francuskog prvoligaša i napustio Milano izgleda da se Ibra tim istim izborom ipak više zamjerio 'rossonerima'. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • jebako 15.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • jack1122 15.07.2012.

    prodaje se zato što će Ibrahimović od iduće sezone nositi dres sa brojem 10 koji je do sada nosio Seedorf!

  • Yassa 15.07.2012.

    5 Eura za dres još od Zlatana te od Milana prava rijetkost, pravi suvenir za Milaniste a IBRO 200.000.000,00 Eura , joj koliko nula

Komentiraj...
Vidi sve komentare