To je to što me zanima!

Ibra rekorder i s 37 na leđima: Lako je, samo treba biti Zlatan

Zlatan Ibrahimović (37) je postigao hat-trick u visokoj pobjedi LA Galaxyja protiv Sporting Kansas Cityja 7-2. S tri gola je postavio klupski rekord od 25 postignutih golova u jednoj sezoni...
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović ima 37 godina i i dalje postavlja rekorde. Nevjerojatnog švedskog napadača godine kao da zaobilaze, a sjajnu je formu potvrdio i u nedjelju tijekom pobjede svog LA Galaxyja protiv Sporting Kansas Cityja 7-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibrahimović je postigao hat-trick u visokoj pobjedi, iako je u utakmicu ušao promašenim jedanaestercem. Ali Ibra ne griješi dvaput pa je odmah odbijanac od penala pospremio u gol. Bilo je to za 1-1 jer je Sporting vodio od već desetak minuta.

U drugom poluvremenu Galaxy preokreće utakmicu, a Ibra je golovima za 3-1 i 7-1 postavlja klupski rekord. Nitko prije njega u jednoj sezoni za LA Galaxy nije zabio 25 golova. Osim Ibrahimovića strijelci su bili Corona, Antuna, a Sebastian Lletget je zabio dva gola. Dvostruki strijelac za Sporting je bio Gutierrez.

- Lako je zabijati golove, samo trebate biti kao Zlatan i to će doći. Zabijam golove, trebam tako nastaviti i dalje. Želim pomoći klubu na najbolji mogući način, a to ću postići golovima, tako će nam svima biti lakše - rekao je Ibra nakon utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nikopolidis_71 16.09.2019.

    Svaka cast, ali realno tko god je pogledao highlightse od samo jednog kola MLSa moze potvrdit da se tamo igra obrana na razini crnogorske lige. To je za Zlatana prelagano cak i u njegovim godinama

  • tony38 16.09.2019.

    legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare