Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ibra rekorder i s 37 na leđima: Lako je, samo treba biti Zlatan

Ibra rekorder i s 37 na leđima: Lako je, samo treba biti Zlatan
1

Zlatan Ibrahimović (37) je postigao hat-trick u visokoj pobjedi LA Galaxyja protiv Sporting Kansas Cityja 7-2. S tri gola je postavio klupski rekord od 25 postignutih golova u jednoj sezoni...

Zlatan Ibrahimović ima 37 godina i i dalje postavlja rekorde. Nevjerojatnog švedskog napadača godine kao da zaobilaze, a sjajnu je formu potvrdio i u nedjelju tijekom pobjede svog LA Galaxyja protiv Sporting Kansas Cityja 7-2.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ibrahimović je postigao hat-trick u visokoj pobjedi, iako je u utakmicu ušao promašenim jedanaestercem. Ali Ibra ne griješi dvaput pa je odmah odbijanac od penala pospremio u gol. Bilo je to za 1-1 jer je Sporting vodio od već desetak minuta.

U drugom poluvremenu Galaxy preokreće utakmicu, a Ibra je golovima za 3-1 i 7-1 postavlja klupski rekord. Nitko prije njega u jednoj sezoni za LA Galaxy nije zabio 25 golova. Osim Ibrahimovića strijelci su bili Corona, Antuna, a Sebastian Lletget je zabio dva gola. Dvostruki strijelac za Sporting je bio Gutierrez.

- Lako je zabijati golove, samo trebate biti kao Zlatan i to će doći. Zabijam golove, trebam tako nastaviti i dalje. Želim pomoći klubu na najbolji mogući način, a to ću postići golovima, tako će nam svima biti lakše - rekao je Ibra nakon utakmice.

Pokretanje videa ...