To je to što me zanima!

Ibra se predomislio: Možda se povučem na kraju prvenstva

Sve je moguće tijekom ljeta. Možda se jednostavno povučem. Nitko nije o tome razmišljao. Više bih volio povući se dok sam još na vrhu, rekao je napadač PSG-a Zlatan IBrahimović
Vidi originalni članak

Odličnom švedskom napadaču PSG-a Zlatanu Ibrahimoviću završava ugovor na kraju sezone, a gotovo svi mediji u Engleskoj i Francuskoj pišu kako će karijeru nastaviti na Otoku. No tko zaista zna što će biti na kraju sezone.

Prošle, 2015. godine, Ibra je trebao doći u Milan, sve je već praktički bilo dogovoreno, a onda je došlo do zaokreta. I tada je najavljivao eventualni kraj karijere. No, Zlatan je rekao da ostaje u PSG-u do isteka ugovora, a premda ga sada brojni klubovi žele, Šveđanin možda završi karijeru.

- Sve je moguće tijekom ljeta. Možda se jednostavno povučem. Nitko nije o tome razmišljao. Više bih volio povući se dok sam još na vrhu - rekao je Zlatan.

Nije tajna da ga brojni klubovi žele. West Ham je čak i javno izrazio da bi ga rado vidio u svojim redovima.

- Kada sve karte budu na stolu, vidjet ću u kojem pravcu ću krenuti - zaključio je Ibrahimović.

Poznavajući Ibrahimovića, malo je vjerojatno da će sada okončati karijeru. Igra najbolji nogomet u karijeri i premda ima 34 godine, bilo bi čudno da ode u mirovinu...

Idi na 24sata

Komentari 16

  • lugwig 30.03.2016.

    Pali Ibro, paliiiii??😀

  • nokiac5032 29.03.2016.

    Steta sto nije igrao za rvatsku a majka mu hrvatica :DD

  • Marko N 29.03.2016.

    ibrakadabra

Komentiraj...
Vidi sve komentare