To je to što me zanima!

Ibrahimović: Ako izgubimo naslov prvaka, sami smo krivi

Inter je dobio posljednju utakmicu u prvenstvu, a mi smo izgubili. Sada je zaista gusto. Utrka za naslov bit će teška do samoga kraja, rekao je Milanov Ibrahimović
Vidi originalni članak

Osam je kola ostalo do kraja sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu. Milan je vodeći sa 62 boda, dva više od velikog gradskog rivala Intera s kojim će odmjeriti snage u sljedećem, 31. kolu koje je na rasporedu 2. travnja.

- Mislim da će utrka za naslov biti teška do samoga kraja. Osam je utakmica ostalo za odigrati. Budući da je Inter dobio svoju posljednju utakmicu (protiv Leccea 1-0), a mi smo izgubili (protiv Palerma 0-1), sada je zaista gusto. Ako na kraju ne osvojimo naslov bit ćemo sami krivi jer smo najbolja momčad u Italiji - rekao je Ibrahimović.

- Derbi je važan jer je to uvijek nešto više od obične utakmice. Igrao sam puno derbija i znam kako je to. Bilo bi za nas vrlo važno da pobijedimo.

Ibrahimović je ove sezone najbolji Milanov strijelac s 14 golova, ali u posljednjih sedam utakmica koje je odigrao zabio je tek jednom i to iz penala protiv Napolija. Posljednji gol iz igre zabio je još 29. siječnja na gostovanju kod Catanije u utakmici u kojoj je Milan slavio 2-0.

Pitali su ga osjeća li se potrošeno. Švedski napadač je rekao:

- Ne, ne. Osjećam se vrlo dobro. Moja je forma vrlo dobra.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gunnerfan2521994 28.03.2011.

    nekada veliki MILAN unisten od galianijeve i berluskonijeve ruke, 24 milijuna eura na pojacanja ionako bijednog rostera na koji je trebalo potrositi mnogo vise...dovođenje raznih odpadaka i nogometnog smeća...milanova cijela momcad vrijedi kao jedan ronaldo. Galiani i Berlusconi su obicni lopovi, gdje je veliki MILAN osnovan 1899, jedan od osnivaca nogometa, klub cijim smo se igrama divili, gdje je talijanska liga koja je nekad bila najjaca na svitu a sad je dno dna, dostatan je podatak da je milan prvi.......u potpisu: iskreni navijac milana

  • Kicho_Inter 28.03.2011.

    Jos vi pure morate jest da budute najbolja italijanska momcad :D........ FORZA INTER

  • boky89 28.03.2011.

    ma jok niste vi krivi...kriv je Bilić.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare