To je to što me zanima!

'Ibrahimović je mrzio Cavanija! Nisu se podnosili izvan terena'

Prava ludnica nastupila je kada je Šveđanin došao u Pariz, a sva ta euforija oko Ibre zasmetala je Cavaniju. Smetali su mu reflektori usmjereni samo prema Ibrahimoviću koji je trebao preporoditi klub
Vidi originalni članak

Nogometaši koji su tijekom karijere igrali zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem neće morati razmišljati što će pričati svojoj djeci i unucima u budućnosti. 

Švedski nogometaš je živa legenda te i dalje ne odustaje od profesionalnog nogometa. U 38. godini života pokušava oživjeti Milan, a za to vrijeme, dok traje stanka u Italiji zbog korona virusa, trenira s igračima Hammarbyja. Dok se on priprema za nastavak sezone, u javnost tu i tamo izađu brojne priče iz njegove bogate karijere. 

Zlatan je godinama bio jedan od najboljih nogometaša na svijetu, ali nisu svi uživali igrati s njim. Težak i prgav karakter koji neće nikada priznati pogrešku, a probajte mu se onda vi suprotstaviti. 

Ibrahimović je za PSG igrao od 2012. do 2016. godine i predvodio je napad s Urugvajcem Edinsonom Cavanijem koji mu baš i nije bio drag. Osvojii su zajedno tri Kupa i dva prvenstva, ali slagali su se samo na terenu.

- Pitao sam ga o odnosu sa suigračima i trenerima kada je došao u LA Galaxy. Rekao mi je da je sa svima u redu i da se jedino s Cavanijem nije podnosio. Rekao mi je da je mrzio trojicu ili četvoricu nogometaša u karijeri i da je Cavani jedan od njih. Svatko tko je bio blizak s Cavanijem u PSG-u, automatski je bio protiv Ibrahimovića - rekao je Ibrin suigrač iz Galaxyja Michael Ciani.

Prava ludnica nastupila je kada je Šveđanin došao u Pariz, a sva ta euforija oko Ibre zasmetala je Cavaniju. Smetali su mu reflektori usmjereni samo prema Ibrahimoviću koji je trebao preporoditi klub u koji su tek ušli Katarani. Mrzili su se, ali zato su obilježili jednu eru pariškog kluba. 

Cavani i dalje igra za PSG i sve je izvjesniji njegov odlazak, a Ibrahimović se nakon Manchester Uniteda i LA Galaxja uputio u Milano. 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • aha_aha 08.05.2020.

    Hulk bi ga namlatio ko vola u kupusu

  • P0WK 07.05.2020.

    Pa kako nece kad je ovima zapovijedao ko da su njegovi robovi. Jos se sijecam onog kad je on odredivao da li ce netko pricat sa novinarima ili ne, ko da su ovi njegova djeca A u meduvremenu se sprdao sa Francuskom PSGom i Parizom hahaha

  • Bocwanna 07.05.2020.

    Ima li itko kog on voli... Osim sebe dakako.... Kakav njonjo

Komentiraj...
Vidi sve komentare