To je to što me zanima!

Ibrahimović: John Guidetti će biti džoker Švedske na Euru

Bilo bi lijepo da je prvijenac obilježio s pogotkom. No, i bez postignutog gola može biti zadovoljan sa svojom predstavom, komentirao je Ibra Guidettijevu igru u Zagrebu
Vidi originalni članak

Milanov napadač Zlatan Ibrahimović nahvalio je svog novopočenog suigrača u švedskoj reprezentaciji, 19-godišnjeg Johna Guidettija, napadača Feyenoorda koji je u tom klubu na posudbi iz Manchester Cityja.

Guidetti je otkriće nizozemskog prvenstva. U 16 nastupa zabio je čak 18 golova. Tri puta uknjižio je hat-trick, a još dva puta bio je dvostruki strijelac. U srijedu je debitirao za švedsku seniorsku reprezentaciju u pobjedi nad Hrvatskom u Maksimiru s 3-1.

- Guidetti sada zna kakav je osjećaj zaigrati za Švedsku. Ubuduće će biti samo sve bolji. Bilo bi lijepo da je prvijenac obilježio s pogotkom. No, i bez postignutog gola može biti zadovoljan sa svojom predstavom. John je igrač koji u sebi nosi nešto posebno. Svaka reprezentacija na Euru će imati nekog džokera. U Švedskoj će to biti Guidetti. Sada je jasno da će biti s nama u Ukrajini i Poljskoj sljedećeg ljeta - izjavio je Ibrahimović za Algemeen Dagblad.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • chicharito14 03.03.2012.

    Naš đžoker bi mogao biti perišić :)

  • user_42221 03.03.2012.

    naš dzoker je Strinić,igrac sa izvrsnom motorikom.

  • IvanRacic 03.03.2012.

    naš džoker na euru će biti stipe pletikosa i moćni joe šimunić najbolji stoper eurpoe hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare