To je to što me zanima!

Ibrahimović: Leo je talentiran, a Cristiano produkt treninga

Leo ne koristi desnu nogu, ali mu ni ne treba, svejedno je najbolji na svijetu, rekao je Ibra za TV3 uoči večerašnjeg uzvrata protiv Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović jednu sezonu igrao je s Messijem u Barceloni, nisu se baš družili niti ostali u dobrim odnosima, ali ga Ibra svejedno cijeni.

- Leo ne koristi desnu nogu, ali mu ni ne treba, svejedno je najbolji na svijetu! Zamislite da igra s obje noge, onda bi Milan bio u još većim problemima - rekao je Ibra za TV3 uoči večerašnje uzvratne utakmice protiv Barce u četvrtfinalu Lige prvaka.

- Messi je talentiran, dok je Cristiano Ronaldo produkt napornog treniranja - osvrnuo se na usporedbu dva najbolja nogometaša svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 100

  • arsenalllllll 03.04.2012.

    mali ali tehničar :P

  • radecroat 03.04.2012.

    a bosnia nisam se mislio ispovjedit al sada si mi dao jos jedan razlog za ispovjed: da pitam Boga zasto je stvorio tako dosadnog lika kao sto si ti

  • HrvojeBudić 03.04.2012.

    Jaoo kako niko od vas ne razmislja mozgon. Messi je talent ,a Cristiano radilica. Osobno san fan Cristiana,ali priznajen da je Messi bolji. Messi ima urodeni talent koji je izgradia/uzdiga pomocu treninga, ali niko nikad nije cuja za Ronalda dok nije dosa u Man.Utd, on nije talent on je radilica kao sto su Gerarrd , Lampard, Beckham. Ali on je to odnia na drugi nivo. Pogledajte malo, Crisitano Ronaldo nije u niti jednoj individualnoj sposobnosti najbolji osim sta je najbrzi nogometas na svijetu. Niti ima najbolji dribling, niti ima najbolji udarac , niti je najcvrsci, niti je najinteligentiniji igrac, niti najbolje izvodi slobodne, ali je i dalje 2. najbolji na svijetu. Zato sta je kompletan. On je s treninzima postiga sve ovo sta mi danas gledamo na malim i velikim ekranima,a za Messia se znalo vec od 17 godine da ce bit jedan od najboljih i najvecih. I samo se debili kao neki ovdi svadaju ko je bolji, a njih boli ku*** ko je bolji i samo dizu masne pare. Oboje ce ostavit trag u povijesti i otic u penziju sa brdon para. Slazen se sa Ibrinon izjavon 150%. Malo pogledajte njihove dokumentarce , sve ce vam bit jasno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare