To je to što me zanima!

Ibrahimović produžio s Milanom

U svibnju su mu operiralii lijevo koljeno koje ga je mučilo većim dijelom prošle sezone, no usprkos tome osvajanju prvog naslova za "crno-crvene" nakon 11 godina zabio je s osam golova u 23 nastupa u Serie A
Vidi originalni članak

Talijanski nogometni prvak Milan produžio je ugovor sa švedskom ikonom Zlatanom Ibrahimovićem (40) na još jednu godinu iako će u listopadu Ibrahimović navršiti 41 godinu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Detalji ugovora nisu objavljeni, ali prema povjerljivim izvorima Ibrahimović je pristao na smanjenje plaće.

La Gazzetta je pisala da će se prema prvom dijelu ugovora, koji je fiksan, Ibrahimoviću isplaćivati simbolična naknada, dok će drugi biti veći te će uključivati bonuse koji su povezani s osobnim i timskim ciljevima. 

Zlatan je cijelu sezonu igrao je s ozlijeđenim koljenom zbog čega je prolazio kroz teške bolove, ali uvijek je bio uz momčad. Njegova prisutnost poboljšala je atmosferu u svlačionici što je zasigurno jedan od razloga zbog čega ga trener Stefano Pioli želi u redovima svoje momčadi. 

U svibnju su mu operiralii lijevo koljeno koje ga je mučilo većim dijelom prošle sezone, no usprkos tome osvajanju prvog naslova za "crno-crvene" nakon 11 godina pridonio je s osam golova u 23 nastupa u Serie A. Ibrahimović je sveukupno u dresu Milana odigrao 159 utakmica i zabio 92 gola uz 35 asistencija. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare