To je to što me zanima!

Ibrahimović škaricama donio pobjedu nad Fiorentinom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometaši Milana pobjedom nad Fiorentinom ostvarili su sedmu pobjedu u posljednjih osam utakmica. Čovjek odluke ponovo je bio Zlatan Ibrahimović
Vidi originalni članak

Možda vama zvuči čudno, ali ja se već sada osjećam prilično umorno, gotovo iscrpljeno, rekao je Milanov napadač Zlatan Ibrahimović uoči utakmice Serie A s Fiorentinom.

Ako je i bilo umora, na Ibrakadabri se nije vidio te je i drugu uzastopnu utakmicu donio pobjedu 'rossonerima'. I to kakvim golom.

U Fiorentininom kaznenom prostoru je Ibrahimović smirio loptu, namjestio ju i opalio škaricama u suprotni golmanov kut. Milan je došao do sedme pobjede u posljednjih osam utakmica te je privremeno povisio prednost na četiri boda od Lazija koji svoj susret igra u nedjelju.

- Izborili smo pobjedu za koju smo se morali namučiti. Ona je važan znak našeg zajedništva i dokaz da smo uspostavili balans. Takvo se što uvijek isplati, a sve je naravno lakše kada u momčadi imate individualca kakav je Ibrahimović jer je onda mnogo lakše otvoriti zatvorenu obranu. Postigao je krasan gol i dokazao još jednom da je istaknuti član našeg tima - rekao je trener Milana Massimiliano Allegri.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • opet ja 21.11.2010.

    BOSANC PRAVI

  • viškovo 21.11.2010.

    ibro careeeee....

  • tešekreder 21.11.2010.

    nisu bas full škarice, ali nema veze hahahahha

Komentiraj...
Vidi sve komentare