To je to što me zanima!

Ibri prijeti nova suspenzija: Rasistički uvrijedio Lukakua?

Zlatana Ibrahimovića ispitalo je talijansko tužiteljstvo nakon što je navodno rasistički uvrijedio Lukakua rekavši mu: Idi radi ona svoja vudu sra**a". Konačne kazne sudac će donijeti idući tjedan
Vidi originalni članak

Nakon teškog obračuna između Zlatana Ibrahimovića i Romelua Lukakua na derbiju Milana i Intera u četvrtfinalu Kupa Italije, nogometni savez Italije nastavio je istragu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Zlatan Ibrahimović

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ibrahimović je ispitan od strane talijanskog državnog tužiteljstva, a uskoro bi svoju stranu priče trebao ispričati i Lukaku nakon čega će tužitelj donijeti odluku o suspenzijama. 

Pred kraj prvog poluvremena došlo je do žestokog sukoba, te je palo dosta teških riječi. Šveđanin je navodno rekao Lukaku "Idi radi ona svoja vudu sr*nja", zbog čega je optužen za rasizam. 

Ibrahimović naravno tvrdi suprotno, ali neovisno o tome tužiteljstvo je pokrenulo istragu. Igrača Milana branio je odvjetnik Fabio Esposito, a konačne odluke suda i disciplinske komisije bit će poznate sljedećeg tjedna. 

U slučaju da se Ibrahimoviću dokaže krivnja za rasizam mogao bi dobiti desetodnevnu suspenziju ili pak trajno izbacivanje iz sporta, ali to je posljednja opcija.

Obojica su već kažnjeni s jednom utakmicom zabrane igranja u Kupu, ali nakon što tužiteljstvo uzme u obzir i izvještaj koji je napisao sudac utakmice, igrači bi mogli dobiti i kaznu s većim brojem zabrane. 

To bi svakako mogao biti veliki problem za obje momčadi, s obzirom na to da su Zlatan i Romelu ključni igrači u svojim klubovima. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Rebula 06.02.2021.

    Šta je tu rasizam?? Ovaj prakticira vudu i Ibra mu kaže u svađi "odi ga prakticiraj", šta je tu rasizam???

  • Exterminator 06.02.2021.

    Teško s njima izaći na kraj, sve ih smeta kažeš mu da je pakšu a on se na kraju vadi na rasizam

  • Miro Rogic 06.02.2021.

    Izgleda da se crna boja triba izbaciti iz upotrebe u protivnom bili svit j na.ebao.

Komentiraj...
Vidi sve komentare