To je to što me zanima!

Icardi 'poludio' na Wandu: Vidio njezin umjetnički performans s reperom pa odletio u Argentinu

Icardi je navodno izveo takav potez jer zahtijeva da se Wanda s njim vrati u Tursku, no nakon silnih prijeđenih kilometara naišao je na odbijenicu. Zaštitari su spriječili njegov ulazak u hotel
Vidi originalni članak

Čelnici Galatasaraya bijesni su na Argentinca Maura Icardija (28), tvrde talijanski mediji. Nogometaš je, navodno, bez znanja kluba odletio u Argentinu kako bi se suočio s Wandom Narom nakon što je vidio spot u kojem razmjenjuje nježnosti s argentinskim reperom u krevetu. Dio je to spota nove pjesme repera L-Gante, a što su radili dok su kamere bile isključene, neka svatko prepusti svojoj mašti.

Icardi je navodno izveo takav potez jer zahtijeva da se Wanda s njim vrati u Tursku, no nakon silnih prijeđenih kilometara naišao je na odbijenicu. Zaštitari su spriječili njegov ulazak u hotel kojem odsjeda Wanda Nara.

Brak Icardijevih prava je telenovela, odnosno bio je. Jer koliko je javnosti poznato, Wanda je podnijela svu potrebnu dokumentaciju za rastavom.

PRIHVATIO S OSMIJEHOM VIDEO Ovo nije bilo ugodno: Navijači u Parizu izviždali Mbappea na crvenom tepihu OSTAJE U PARIZU Mbappe demantirao: Šokiralo me to. Nisam tražio odlazak

Sapunica je započela još prošle godine kada ju je Icardi navodno prevario s argentinskom glumicom Marijom Eugenijom Suarez. Prvu veliku krizu su preživjeli, ali čini se da je ista ostavila posljedice te je Wanda na društvenim mrežama potvrdila da se rastaju nakon devet godina braka. 

Wanda je Icardijevu prevaru od prošle godine sama pustila u javnost, a nakon velike drame mu je oprostila. Argentinski mediji tada su pisali da je Icardi suprugu molio za oprost jer bi u slučaju razvoda Wandi morao isplatiti 70 milijuna eura. Sve je opet izgledalo idilično, uživali su i razmjenjivali nježnosti u javnosti, ali čini se da je to bila sam predstava za javnost. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Grobari_Split_1950 23.10.2022.

    hahahhahahahaha...ona se šilji okolo i pegla njegove kartice .. koji je to Pokemon 🤣🤣🤣🤣

  • tomislav22 23.10.2022.

    Kako čovjek nisko može pasti zbog žene....

  • Nameless 23.10.2022.

    Pa samo su glumili, ima likova koji su u vezi s porno glumicama, i kada se njihove "ljepše polovice" praše s 2 i više lika je samo gluma, hehe da...

Komentiraj...
Vidi sve komentare