To je to što me zanima!

Ide Buntiću i Musi u Poljsku: Ivan Čupić potpisao za Kielce

Hrvatski rukometni reprezentativac Ivan Čupić od ljeta će biti član poljskog Kielcea. Ivan je potpisao trogodišnji ugovor s klubom u kojem već igraju Musa i Buntić...
Vidi originalni članak

Najbolji hrvatski strijelac na posljednjem Europskom rukometnom prvenstvu u Srbiji Ivan Čupić novi je igrač Kielca. Objavio je to poljski klub na službenim stranicama, a Ivan će im se priključiti od ljeta.

Hrvatskom desnom krilu na ljeto istječe ugovor s Löwenom, a s Kielceom je potpisao na tri godine. Ivan (26) će se tako pridružiti suigračima iz reprezentacije Željku Musi i Denisu Buntiću, a na desnom krilu će naslijediti Mirzu Džombu koji je tamo igrao prošle sezone. Löwen ove sezone ne igra dobro i već se duže nagađa o brojnim odlascima iz kluba. Kielce, pak, prošle sezone nije uspjelo osvojiti naslov prvaka Poljske, a ove godine je iznenađujuće ispalo u osmini finala Lige prvaka od Cimosa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Dalmatinkaa 28.03.2012.

    Sa malim zakasnjenjem sve najbolje Cupku povodom rodendana! :) Nek je on nama samo zdrav, to je najbitnije. :D

  • dluk116 28.03.2012.

    ...Pa kud baš u Kielce Čupiću, pa ti možeš igrati u mnogo jačim klubovima???

  • fellix 28.03.2012.

    Slažem se s tobom , ali .. , mislim da komentari o repki sad nisu bitni... , ja bih ipak prije napisao ovo... , Ako su Poljaci mogli platiti Čupića , vjerojatno da je mogao i Zagreb a sa Zagrebom bi ipak otišao mrvicu dalje od poljaka !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare