To je to što me zanima!

Idealnih 11 Uefe: Wales jedini ima dvojicu, Perišić na klupi...

Krovna europska nogometna organizacija tvrdi kako u početnoj momčadi nije bilo mjesta za nijednog Hrvata, već je jedino Ivan Perišić smješten na klupu za pričuve
Vidi originalni članak

Nakon što su odigrane i posljednje utakmice kvalifikacija za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se sljedeće godine održati u Francuskoj, Uefa je objavila i idealnih 11 iz kvalifikacija te sedam pričuva na klupi. 

Krovna europska nogometna organizacija tvrdi kako u početnoj momčadi nije bilo mjesta za nijednog Hrvata, već je jedino Ivan Perišić smješten na klupu za pričuve. Jedina reprezentacija koja u prvih 11 ima dva predstavnika je Wales. Uz Garetha Balea tu je i Ashley Williams, a zanimljivo da u prvih 11 nema mjesta niti za Cristiana Ronalda, ili Edena Hazarda

Uefinih idealnih 11:

Thibaut Courtois (Belgija) - Matteo Darmian (Italija), Ashley Williams (Wales), Gary Cahill (Engleska), Razvan Rat (Rumunjska) - Gylfi Sigurdsson (Island), Steven Davis (Sjeverna Irska), David Alaba (Austrija) - Thomas Müller (Njemačka), Robert Lewandowski (Poljska), Gareth Bale (Wales)

Uefine pričuve:

Ciprian Tatarusanu (Rumunjska), Ivan Perišić (Hrvatska), Jordi Alba (Španjolska), Kamil Glik (Poljska), Marek Hamšik (Slovačka), Kevin De Bruyne (Belgija), Artjom Džuba (Rusija)

Idi na 24sata

Komentari 72

  • Edward NewGate 15.10.2015.

    ako senad lulic kao najbolji asistent nije u prvih 11 toliko o regularnosti,ili bar na klupi.

  • x men_1 14.10.2015.

    Englezi sve pobjede i nema nijednog Engleza, Wtf

  • strmi007 14.10.2015.

    Očekivano

Komentiraj...
Vidi sve komentare