To je to što me zanima!

Idemo, Tonči: Stipanović ima broncu uoči zadnjeg dana SP-a

Dvostruki olimpijski doprvak i član splitskog Mornara u današnja je tri finalna plova bio osmi, 24. i 35., pa ostaje žal jer bi s boljim ulazom u cilj u zadnje dvije utrke već praktički osigurao medalju
Vidi originalni članak

Hrvatski jedriličar Tonči Stipanović drži treće mjesto uoči zadnjega dana na Svjetskom prvenstvu u klasi Ilca 7 (bivši Laser) na moru ispred Barcelone.

Dvostruki olimpijski doprvak i član splitskog Mornara u današnja je tri finalna plova bio osmi, 24. i 35., pa ostaje žal jer bi s boljim ulazom u cilj u zadnje dvije utrke već praktički osigurao medalju. Ovako sa 65 negativnih bodova drži zasad broncu, za koju ga u srijedu čeka ipak velika borba s Rusom Sergejem Komisarovom, koji zaostaje svega dva boda.

Stipanovićev klupski kolega Filip Jurišić danas je bio 29., 28. i 22. te zauzima 21. poziciju s 126 negativnih bodova.

Treći hrvatski predstavnik Bruno Gašpić završio je kao 48. s 194 negativna boda.

Na vrhu je došlo do promjene jer su Englezi imali vrlo slab dan i više nisu vodeći, pa velike šanse za zlato ima Novozelanđanin Thomas Saunders s 23 boda, dok je drugi Irac Finn Lynch s 37 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • KLM0810 10.11.2021.

    Curling je zanimljiviji od ovog nazovi sporta

  • nokia1 09.11.2021.

    Ne znam ko je ali mu cestitam na medalji! Moram priznatio da sam usao ovde samo zbog reci DOKPRVAK u tekstu hahhhahah 🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare