To je to što me zanima!

To nedostižno europsko zlato: Srbi zasluženo u finalu Eura...

Hrvatska je izgubila u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva od domaćina Srbije 26-22. Prvo poluvrijeme smo pobijedili, ali drugo smo odigrali katastrofalno...
Vidi originalni članak

U nedjelju igramo protiv Španjolske u utakmici za treće mjesto. Srbija je zasluženo pobijedila Hrvatsku u drugoj polufinalnoj utakmici Europskog rukometnog prvenstva 26-22. U finalu će Srbi igrati protiv Danske. 

Neprepoznatljiva Hrvatska u drugom dijelu zabila je samo osam golova. Što se to dogodilo u svlačionici zaista ne znamo, ali Hrvatska je u drugih 30 minuta ušla u utakmicu kao amaterska momčad. Imali smo jedan razlike, a Srbi su brzo preokrenuli utakmicu i poveli. Otišli su na tri, četiri razlike i naši su se jako trošili kako bi stigli tu prednost. Golmane nismo imali. Alilović i Losert bili su očajni, kao i naša obrana, a sjajni Lacković iz prvog dijela kao da nije došao na utakmicu u drugom.

Da stvar bude gora, razbranili smo i srpskog golmana Darka Stanića, napadi su nam bili katastrofalni, a ono malo zicera što smo imali smo promašili. Bilo bi čudo da smo s ovakvom igrom pobijedili u dvorani pred 20.000 navijača. Kvalitetniji smo od Srbije, ali ovom utakmicom to sigurno nismo pokazali. Ivano Balić opet nije bio pravi, Duvnjak također, jedino je Marko Kopljar davao znakove života. Ostaje nam nada u medalju brončanog sjaja. S druge strane stajat će Španjolci od kojih smo već izgubili. 

Polufinale Eura: 

Srbija - Hrvatska 26-22

Idi na 24sata

Komentari 1514

  • stara škola 30.01.2012.

    Prvo: smatram da se Srbiji nije trebalo prepustiti organizaciju ovakvog, pa i svakog drugog natjecanja na razini Europe, gdje bi Hrvatska mogla biti sudionik, jer je to natjecanje visokog rizika. Sjetite se samo zapaljenih auta i to na "čuvanim" parkiralištima. Drugo: ovakav pritisak i tortura kojoj su bili momci izloženi za vrijeme utakmice nije zapamćen. Ne čuje se intonitanje himne od urlanja o čemu bi Europa trebala malo razmisliti. Igrači izlaze na poluvrijeme pokriveni podignutim ručnicima kako bi se koliko-toliko zaštitili od predmeta kojima su bili gađani, a organizator to nije mogao spriječiti. Treće: pod pritiskom su i suci koji dopuštaju mnoštvo napada od dvije minute, bez da sankcioniraju pasivnu igru. Ipak budimo i objektivni: bez obzira na sve, naši su to morali dobiti, i dobili bi da su se angažirali, kako se kaže 120%. Taj je angažman izostao i rezultat je takav kakav jest, istini za volju biti treći u Europi (a to je kao i na svijetu) uopće nije loše.

  • Merkava 30.01.2012.

    Zivjeli braco Srbi !Jeste me vidjeli s kokardom u prvom redu ?

  • tido 30.01.2012.

    Ne mogu da ne kažem tj. da napišem šta mislim jer mi se kaki od ovdje nekih komentara.Htjeo sam komentirati sport tj .rukomet ali ovdje toga ima najmanje,pa zato ovaj komentar ide ovim nabrijanim likovima. Ja osobno sam Srbin koji živi cijeli život u Hrvatskoj imam prijatelje obitelj dobro mi je koliko se može reći da je dobro u ovoj krizi da ne pilam dalje itd. Ja sam onu noć navijao pored TV ekrana za Hrvatsku za svoju domovinu jer sa Srbijom nemam veze niti sam rođen u njoj,i tako je stalno kad je sport u pitanju. Ne mrzim nikoga ali što mi se sere od ovog primitizma to je čudo,ja se ograđujem od nacionalnih ispada mržnje a znam da ima dosta Srba koji se slažu stim i koji istinski voli svoju državu bez razlike na vjeroispovjest.Još smo ovo prije dosta godina kad sam odslužio redovni sastav HV otišao sam u Njemačku raditi na građevini tamo sam doživio od strane nekih Srba ( Srbijanaca) podbadanja poput evo ga ustaša itd.onda kad svatite kakvih trulih mozgova ima nevrijedi se sekirati nego samo po svome. Četitam na brončanoj medalji

Komentiraj...
Vidi sve komentare