To je to što me zanima!

Idu na pobjedu: Kruno Jurčić i u Bakuu kreće s dva napadača

Iako “modri” imaju velikih 3-0 iz prve utakmice, Jurčić neće mijenjati sustav. Kao i u Zagrebu, počet će s dva napadača, Fatosom Beqirajem i Ivanom Krstanovićem
Vidi originalni članak

Idemo na pobjedu i u Bakuu. Ne zanimaju me nikakve kalkulacije, rekao je trener Dinama Kruno Jurčić uoči leta u Baku, gdje će “modri” danas igrati uzvratnu utakmicu drugog pretkola Lige prvaka.

- Dobro znamo što nas čeka. Oni su najavili ofenzivu od prve minute. Čujem i da će promijeniti sustav igre - dodao je Kruno.

Trener Neftčija Arif Asadov nakon poraza u Zagrebu rekao je kako taj rezultat nije realan. Odustat će od tradicionalnog sustava igre s jednim napadačem i “modre” od početka napasti s dvojicom.

- Pogledao sam nekoliko DVD-a s utakmicama Neftčija i nikada nisam vidio da igraju s dvojicom u špici osim posljednjih dvadeset minuta utakmice u Zagrebu - rekao je Dinamov trener.

Iako “modri” imaju velikih 3-0 iz prve utakmice, Jurčić neće mijenjati sustav. Kao i u Zagrebu, počet će s dvojicom napadača, Beqirajem i Krstanovićem.

- Krsta i ja odlično se slažemo. Na utakmici u Zagrebu on je dao dva gola, daj Bože da sad i ja zabijem nešto - rekao je Dinamov napadač Fatos Beqiraj.

- Imamo odličan rezultat, ali to ne znači da se smijemo opustiti. Dočekat ćemo ih na svojoj polovici, bit će više mjesta za nas napadače jer sad oni moraju napadati - zaključio je 23-godišnji Crnogorac.

Vida: Ja i Tonel našli smo lijek za tog Mpenzu

Nema mnogo razlike između Dinama i Leverkusena. Jedino što su u Bayeru svi igrači podjednake kvalitete, a u Dinamu Badelj i Sammir odskaču, rekao je Domagoj Vida, koji je protiv Neftčija debitirao.

- Mpenza im je najopasniji, ali Tonel i ja imamo rješenje za njega.

Neftči: 

Stamenković - Melikov, Alessandro, Mitreski, Silva - Flavinho, Abisov, Gerogijevski, Rodriguinho - Mpenza, Nasimov

Dinamo:

Kelava - Vrsaljko, Tonel, Vida, Ibanez - Badelj, Leko, Alispahić, Sammir - Krstanović, Beqiraj

Idi na 24sata

Komentari 37

  • hrvojesplit 19.07.2011.

    Šta im je baka skrivila? Ni rođenu mater ne poštuju.

  • hrvojesplit 19.07.2011.

    Jel netko primjetio da trener dinama ima luđački pogled. mene bi bilo strah se snjim sresti u svlačionici.

  • mrzim_balkan 19.07.2011.

    Sanjao sam sinoc,al tita mi ne lazem vam....74 minuta je bila i Dinamo je gubio 5:3 od Neftchija....i onda sam kao u snu zaspao i nisam docekao kraj tekme :( vidjecemo danas !Naprijed plavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare