To je to što me zanima!

Igor Bišćan donio Dinamu Kup pobjedu u Koprivnici

Pobjedom 1-0 na gostujućem terenu Dinamo je stekao veliku prednost pred uzvratnu utakmicu četvrtfinala Kupa koja je na rasporedu 12. ožujka
Vidi originalni članak

Luka Modrić je u drugoj sekundi sudačke nadoknade prvog poluvremena odlično nabacio iz kornera, a najspretniji u šesnaestercu bio je povratnik u modri dres Igor Bišćan. U drugoj povratničkoj utakmici Bišćan je zabio prvi gol u svom drugom maksimirskom mandatu i donio Zvonimiru Soldi prvu pobjedu na klupi Dinama.
Ovim je golom lider prvenstva okrunio bolju igru tijekom prvih 45 minuta. Josip "Promašaj" Tadić je otvorio seriju propuštenih prilika. Nabacio je Etto, a 21-godišnji Osječanin glavom promašio nemoguće s tri metra. Brazilac Etto je loše reagirao nešto kasnije u dobroj prilici nakon proigravanja Guele. Posljednja velika prilika je udarac Mandžukića kojeg je u korner odbio Iveša. Taj je korner izveo Modrić, loptu promašio Tadić, a zabio Bišćan.
U nastavku je bolje na terenu izgledao domaćin, koji je u prvom poluvremenu mogao zabiti, ali sudac nije svirao penal pri kontaktu Etta i Posavca. U nastavku je Slaven držao loptu, ali nisu igrači Krune Jurčića bili u stanju stvoriti ozbiljnu šansu. Jedina takva mogla bi biti jedino Sopićeva iz same završnice. Iskusni veznjak je 'potegnuo' iz voleja, no Koch je sigurno odbio. Preko Balabana i nekoliko puta Guele Dinamo je propuštao jedine poluprigode u lošem i teško gledljivom drugom poluvremenu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mistok 27.02.2008.

    dobro da smo pobjedili, kako igramo zavrsit cemo ko i real, u 3 tjedna prosut sve bodove...

  • davor_ 27.02.2008.

    Josip \"Promašaj\" Tadić - odlično napisano,taj frajer stvarno ništa nemože zabiti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare