To je to što me zanima!

Igor Bišćan neće igrati protiv Hajduka, Milan Badelj upitan

Dinamo će u subotu gotovo sigurno biti bez kapetana Igora Bišćana koji je danas trenirao odvojeno od momčadi. Društvo mu je pravio Badelj koji je upitan za derbi
Vidi originalni članak

Iako se očekivalo da bi Igor Bišćan mogao biti spreman za derbi protiv Hajduka, današnji trening otkrio je da će Vaha Halilhodžić u subotu teško moći računati na iskusnog kapetana. Bišćan je u društvu Milana Badelja trenirao odvojeno. I dok Bišćan gotovo sigurno neće biti na raspolaganju treneru, Badelj je još uvijek upitan. Kapetan i njegov zamjenik trčkarali su sa strane dok je ostatak momčadi vježbao pod budnim okom trenera.

Vaha je nakratko ostavio momčad i zadržao se u 10-minutnom razgovoru kraj ograde na Hitrec-Kacijanu sa šefom Zdravkom Mamićem. Veliki gazda bio je dobre volje, nasmijan, pričljiv i čini se da jedva čeka derbi.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • sukibih 16.03.2011.

    Ako ćemo za razliku od zadnjeg Dinamovog nastupa gledat fudbal, a ne kako im svak "prošeće zube" , onda ok , al ako nastave po starom trauma će da bude puna igarča stog ajte ljudi bavite se loptom , a ne " pendrečenjem " jedni drugih

  • badrix 15.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • user_82187 15.03.2011.

    ajmo PLAVI po pobijedu!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare