To je to što me zanima!

Igor Omrčen je kandidat za najboljeg odbojkaša u Italiji

Hrvatski odbojkaš Igor Omrčen uvršten je u kandidaturu za najboljeg odbojkaša u Italiji po pozicijama. Kako bi pobijedio konkurenta moguće je glasati na voleyball.it
Vidi originalni članak

U konkurenciji za najboljeg odbojkaša u Italiji prema izboru web-stranice volleyball.it je i Igor Omrčen. Hrvatski odbojkaš, koji dugi niz godina igra na apeninskom poluotoku, a trenutno za JT Thunders, na svojoj poziciji bori se za naslov najboljeg.

Konkurent mu je bugarski odbojkaš Vladimir Nikolov, a trenutno Omrčen ima blagu prednost čitatelja, koji svojim glasovima odlučuju o pobjednicima Volleyball Globe nagrade. Ako želite pomoći našem odbojkašu da osvoji nagradu najboljeg u 2012. godini možete glasati na ovom LINKU.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • AnaPapak 01.02.2013.

    ovaj se barem sjetio napisat nesto,makar i sve krivo...igor kandidira za najboljeg na svijetu!!!allllooooooooooooooooo na svijetu,a da niko to u nasim novinama ili na nasim portalima ne spominje...sramotaaaa!!! glavno da se o kovacicu pise vec danima. IGORE ti si nas ponos!!!

  • akaka 01.02.2013.

    pa jeli vi znate pročitati izvještaj na stranici na kojoj točno piše da se nagrađuju igrači iz cijelog svijeta i svih klubskih liga i nacionalni timova...i nemojte nam ograničiti našeg Igora na samo Italiju puno je veći on od toga!!

  • zdrelw 01.02.2013.

    Šteta što je odbojka kod nas na tako niskim granama pa ovaj članak nema nijedan komentar. Ovo je veliki uspjeh za našeg najboljeg odbojkaša i bez obzira na konačni ishod, od srca mu čestitam!! Bravo, Igore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare