To je to što me zanima!

Igor Pajač sudi Hajduku u Kupu, Dario Bel opet na Maksimiru

Pajač je prije nekoliko tjedana sudio derbi Osijeka i Hajduka u 21. kolu HNL-a, u kojoj je bilo nekoliko kontroverznih situacija. Sudio je i derbi Hajduka i Dinama u 10. kolu HNL-a na Poljudu
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni kup nastavlja se ovog tjedna utakmicama četvrtfinala koje su na rasporedu u utorak (27. veljače) i srijedu (28. veljače). Hrvatski nogometni savez odredio je suce i kontrolore za nadolazeće utakmice.

Lokomotiva i Osijek susrest će se u prvoj utakmici Kupa u utorak od 15 sati u Kranjčevićevoj ulici. Glavni sudac na utakmici bit će Patrik Kolarić iz Čakovca, VAR sudac će biti Ivan Bebek (Rijeka), a pomoćni su suci Ivan Starčević, Nikola Kečkiš i Antonio Melnjak. 

DINAMO, HAJDUK ILI RIJEKA Mrtva trka u troje: Evo tko ima najveće šanse da bude prvak DO KRAJA 12 KOLA ANKETA Tko će biti prvak HNL-a?

U utorak od 18 sati na Poljudu igraju Hajduk i Varaždin. Glavni sudac na utakmici je Igor Pajač (Sv. Ivan Zelina), VAR sudac je Ivan Vučković, a pomoćnici će biti Anto Marić, Dario Kolarević i Toni Dadić. Vedran Đurak bit će VAR pomoćnik.

Pajač je prije nekoliko tjedana sudio derbi Osijeka i Hajduka u 21. kolu HNL-a. Nakon utakmice se dugo pričalo o suđenju, a Hajduk je tada čak putem društvenih mreža 'bockao' HNS i komentirao sporne situacije.

Bel opet na Maksimiru

U srijedu su na rasporedu još dvije utakmice. U ranijoj će Rudeš ugostiti Rijeku, a pravdu će dijeliti Duje Strukan iz Splita, dok će mu pomagati Bojan Zobenica, Alen Jakšić i Jakov Titlić.

JAKIR'S TIME Nitko nije osvojio više bodova u završnici utakmica nego Dinamo

Dinamo i Gorica igraju utakmicu u kasnijem terminu od 18 sati na Maksimiru. Zdenko Lovrić iz Đakova bit će glavni sudac, a Dario Bel, koji je ovog vikenda sudio derbi Dinama i Rijeke, bit će u VAR sobi. Lovrićevi pomoćnici su Kristijan Novosel, Kruno Šarić i Oliver Romić. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • doctor07 26.02.2024.

    kme kme i kme

  • škorpion1980 26.02.2024.

    Jedan bolji od drugog..

  • zera 26.02.2024.

    Pa ko će drugi sudit u Maksimiru nego Bel kako vi mislite da će Hašk krađanski pobjedit, molim lijepo Gic gic

Komentiraj...
Vidi sve komentare