To je to što me zanima!

Igor Tudor: Imali smo nekih problema, ali sve će biti u redu

Na konferenciji za medije u Karagandiju trener Hajduka Igor Tudor rekao je kako su dobro analizirali momčad Šahtera te da su spremni bez obzira na probleme
Vidi originalni članak

Do kazahstanskih novinara došla je informacija kako je Hajduk u Karagandi doputovao sa samo 15 igrača, od kojih ih je čak šest ozlijeđeno. No Igor Tudor na konferenciji za medije morao ih je razočarati.

- To nije istina, imamo 18 igrača. Bilo je nekih problema, ali mislim da će sve sutra biti u redu - odgovorio im je Tudor te rekao kako je momčad spremna za Šahter.

- Upoznali smo ih dobro. Kvalitetna su momčad, imaju iskusne igrače u najboljim igračkim godinama. Imaju i iskustvo Europske lige iz prošle godine. 

Naravno, o taktičkim planovima za utakmicu nije želio govoriti.

- Dat ćemo sve od sebe već u prvoj utakmici. Hoće li to biti dovoljno, vidjet ćemo tek nakon uzvratne utakmice. Oni su i prošle sezone igrali Europsku ligu, a tamo se ne dolazi slučajno - zaključio je Tudor te odbio komentirati dolazak Artema Milevskog:

- O tome ćemo nakon utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • famiglia 31.07.2014.

    Kakva crna dica, covjece. Avdija Vrsajevic (28 godina), Zoran Nizic (24 godine), Goran Milovic (25 godina), Mario Maloca (25 godina), Goran Jozinovic (23 godine), Mislav Anđelkovic (26 godina), Mijo Caktas (22 godine), Artem Milevski (29 godina), Tino Sven Susic (22 godine), Lovre Kalinic (24 godine) ,Filip Bradaric (22 godine), JO (25 godina), dajte sjedite dolje, imate par tinejdzera sve ostalo su iskusni prvoligasi, za bozje ime Maloca igra od 2008 koliko mu iskustva treba.

  • dario1983 30.07.2014.

    ajmo karagandi

  • mashograd 30.07.2014.

    Ma, samo hrabro izaći na teren i pokazati da nije uvijek sve u iskustvu. Moramo ove sezone ponovno zbiti glave i na terenu popratiti velike rezultate uprave kluba, koja je uz nadljudske natpore, dovela klub na rub spasa, i konačnog ozdravljenja, i to na način, paradoksalan hrvatskom društvu - pošteno vraćajući politički gomilane dugove ljudi a la Fiorentini, Grgić, Vidošević, Svaguša... Ukratko, kao i dosad - Samo hrabro bijeli!

Komentiraj...
Vidi sve komentare