To je to što me zanima!

Igoru Štimcu leže "modri": Od njih nikad nije izgubio susret

Sa Zagrebom im je nanio prvi poraz sezone, a potom im je u Maksimiru pokvario proslavu naslova prvaka za koji im je trebala pobjeda, no Štico ih je "zeznuo"...
Vidi originalni članak

Dobro je za Zadar što su za trenera uzeli Igora Štimca. Vjerujem da ih može spasiti, rekao je Zdravko Mamić.

To zasad nitko ne zna, no zna se da se dolaskom Štimca Zadru vratila "boja u lice". Prošlo kolo, u susretu protiv Osijeka, upravo je na Stanovima bilo najviše gledatelja u cijelom kolu, gotovo 2000. Primjerice, u ostalim susretima zajedno nije bilo ni 500 gledatelja.

Štimac se u trenerskoj karijeri dvaput susretao s Dinamom, oba puta na klupi Zagreba. U listopadu 2009., u Kranjčevićevoj, pobijedio je 1-0 golom Vugrinca. Bio je to prvi poraz Dinama te sezone.

- Večeras nitko u Hrvatskoj nije sretniji od mene - rekao je odmah nakon utakmice Igor Štimac, koji je u tom susretu bio isključen, pa je momčad vodio iz svečane lože.

Drugi put protiv "modrih" i Krune Jurčića igrao je u travnju 2010. Mamić i društvo već su pripremili svečani šampanjac za proslavu naslova prvaka, za koji im je trebala pobjeda, no Štico ih je "zeznuo". Završilo je 1-1, zabio je opet Vugrinec, a Dinamo je morao odgoditi proslavu.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • DomiPregorec 16.02.2015.

    prva je Barca Pise ti

  • ZOKIS 15.02.2015.

    Koji naslov, netko bi pomislio da su to desetine utakmica a ne samo dvije...nepobjedivi Štimac.

  • bbbdado 15.02.2015.

    Svakoj tradiciji dolazi kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare