To je to što me zanima!

Igrač Angersa zadovoljavao se u javnosti: 'Mislio je da je sam'

Alžirski reprezentativac Farid El Melali samo nekoliko sati nakon što je produžio ugovor s Angersom, gdje igra i Hrvat Mateo Pavlović, uhvaćen je u nepodopštini u dvorištu svoje zgrade
Vidi originalni članak

Alžirac Farid El Melali (23) očito ima velikih problema s discpilinom dok francusko nogometno prvenstvo miruje. Nogometaš Angersa u ponedjeljak je završio na policiji.

Razlog? Vjerovali ili ne, samozadovoljavanje u javnosti, javlja AFP.

POGLEDAJTE VIDEO: PSG slavi ulazak u četvrtfinale Lige prvaka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Susjedi su ga prijavili nakon što su ga vidjeli u dvorištu zgrade. Zanimljivo, dogodilo se to svega nekoliko sati nakon što je ovaj suigrač hrvatskog stopera Matea Pavlovića produžio ugovor s 11. momčadi Ligue 1.

Reprezentativac Alžira pušten je na slobodu nakon ispitivanja, a odvjetnica Sandra Chirac-Kollarik inijela je olakotne okolnosti.

- Nije usmjerio ponašanje ni prema kome i nije bio agresivan. Mislio je da je sam u dvorištu - rekla je i priznala nepropisno ponašanje.

El Melali očito ima bizarnu naviku jer je zbog istog prijestupa prijavljen i prošli mjesec, ali onda nije bilo dovoljno svjedoka.

Sad mu slijedi suđenje, a onda će i Angers odlučiti kako će ga kazniti. Radi se o igraču koji je ove sezone bio dosta ozlijeđen, ali je u osam nastupa zabio pet golova i uvjerio poslodavca da mu da novi ugovor. Još kad bi se slagao sa susjedima...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kajzer/soze/80🇷🇸 06.05.2020.

    Nije on sam.......

  • Bocwanna 06.05.2020.

    Jel Svršio...?!? 😏

  • Demetra 06.05.2020.

    Postoji li neki razlog zbog kojeg je dva puta navedeno da je lik suigrač Hrvata? Mene bi općenito bilo sram ovakav članak napisati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare