To je to što me zanima!

Igrač Dinama odbio posudbu u Istru pa pokidao ligamente

Mladi veznjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Lokomotivi, za koju je upisao 23 nastupa, a prije nekoliko dana odbio je posudbu, zbog čega je propao dolazak Bakrara na Maksimir
Vidi originalni članak

Mladi nogometaš Dinama, Jakov-Anton Vasilj (21), zadobio je ozljedu prednjeg križnog ligamenta tijekom jučerašnjeg treninga na pripremama u Sloveniji, objavio je hrvatski prvak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon današnjeg pregleda utvrđeno je da će Vasilj morati na operativni zahvat, a Dinamo u ovom trenutku nije objavio koliko će mladi nogometaš izbivati s terena.

Mladi veznjak je prošlu sezonu proveo na posudbi u Lokomotivi, za koju je upisao 23 nastupa, a prije nekoliko dana odbio je posudbu u Istru, kao i Danijel Štefulj, zbog čega je propao dolazak Monsefa Bakrara na Maksimir.

SLAVLJENIČKA INVAZIJA HNS je kaznio Hajduk za ulazak navijača u teren, a nije Dinamo i Osijek! Razlog je jedan detalj ČESTITKA NA TRANSFERU Dinamo: Mateo, pokaži svijetu kakav si igrač, a onda, jednog dana, 'zaokružimo' ovu priču

Vasilj je ponikao u Zadru, a u Dinamo je stigao kao golobradi 15-godišnjak iz Hajduka. Za prvu momčad 'modrih' debitirao je prije više od dvije godine, u zadnjem kolu HNL-a protiv Šibenika, kada je dobio posljednjih 30-ak minuta, a odigrao je i dvije minute u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv ciparske Omonije. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 28.06.2023.

    Ove sta odbijaju posudbe svima bih dao raskid ugovora!

  • 28.06.2023.

    Odlazi Livakovic,Sutalo,a mi doveli “pojacanje” iz 2. Francuske lige???!!!! Jeste li vi normalni!!!???!!!???

  • mlado staro život cili . 28.06.2023.

    Kako znojni skida komentare kad se radi o pa.jc e k iima🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare