To je to što me zanima!

Igrač Hajduka i brat dinamovca 'riješili' protivnika Hrvatske

U redovima domaće reprezentacija utakmicu su započela trojica nogometaša iz HNL-a, Dinamov Arijan Ademi, Dimitar Mitrovski iz Varaždina i hajdukovac Aleksandar Trajkovski
Vidi originalni članak

Sjeverna Makedonija pobijedila je Armeniju 3-1 u prijateljskoj utakmici igranoj u Strumici pred više od 9000 navijača.

U redovima domaće reprezentacija utakmicu su započela trojica nogometaša iz HNL-a, Arijan Ademi, Dimitar Mitrovski i Aleksandar Trajkovski, a upravo je potonji, napadač Hajduka, u 43. minuti zabio vodeći gol Sjeverne Makedonije.

Gol Hajdukovog napadača pogledajte OVDJE

Na 2-0 povećao je Milan Ristovski, brat Dinamovog braniča Stefana Ristovskog, inače napadač Spartaka iz Trnave, dok je Erdon Gaci, suigrač našeg Matije Frigana u Westerlou, zaključio priču u 88. minuti. Ipak, protivnik Hrvatske u kvalifikacijama za Euro u Njemačkoj zabio je počasni gol u 94. 

'RALJE' NA DRESU Navijači Rijeke izglasali kako će izgledati novi gostujući dres! Podsjeća na kultni filmski hit UKRAJINA JOŠ U IGRI VIDEO Kakav gaf makedonskog golmana, zabili mu s 40 metara

Za goste je od 57. minute igrao Osijekov branič Stjopa Mkrtčjan, dok su u drugom poluvremenu za domaćina ušli bivši veznjak Hajduka Jani Atanasov, te veznjak Varaždina Agon Elezi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • pegla4 17.10.2023.

    Aco bio bi red da i u Hajduku kreneš zabijati 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare