To je to što me zanima!

Igrač Hajduka razljutio je Portugalce: On nas provocira

Splićani u srijedu od 18 sati gostuju u Portugalu. Navijači Vitorije vatreni su i fanatični, baš kao i Torcida, portugalski mediji danima najavljuju spektakl, a veliki prostor u tamošnjim medijima dobio je i Lukas Grgić
Vidi originalni članak

Uvjerljivom pobjedom protiv Vitorije Guimaraes (3-1) i čudesnom predstavom pred krcatim Poljudom, Hajduk je prošlog četvrtka napravio ogroman korak prema play-offu Konferencijske lige. A na tu stepenicu imat će priliku stati već u srijedu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Splićani u srijedu od 18 sati gostuju u Portugalu u uzvratnom susretu 3. pretkola. Navijači Vitorije vatreni su i fanatični, baš kao i Torcida, portugalski mediji već danima najavljuju spektakularnu atmosferu, a veliki prostor u tamošnjim medijima dobio je i veznjak Hajduka Lukas Grgić.

Igrači Hajduka su u Portugal stigli u ponedjeljak u večernjim satima, a u Splitu po dolasku na aerodrom, Grgić je izjavio:

- Atmosfera na Poljudu se ne može ni s čim usporediti. Vidio sam strah u njihovim očima, oni nikada nisu doživjeli takvu atmosferu. Govore da to čeka i nas, ali vidjet ćemo - rekao je on. 

I navedenu izjavu je portugalski Record označio provokativnom. Iz samo njima znanih razloga. 

- Kakve su ovo izjave. Pa ovo je obična provokacija - pisalo je u današnjem izdanju novina. 

Hajduk je u prvoj utakmici pokazao da je kvalitetniji i nadmoćniji, ali domaćini se nadaju da će masovna navijačka podrška inspirirati njihove igrače i pomoći im na putu do preokreta. Stadion Alfonso Henriques može primiti oko 30 tisuća navijača i očekuje se vatrena atmosfera.

No, nešto će se pitati i Marka Livaju, Filipa Krovinovića, Stipu Biuka...

Idi na 24sata

Komentari 24

  • kicovz 10.08.2022.

    želim hajduku prolazak, ali ovaj grgic mora da počinje neki fight sport koliko je agresivan, meni totalni antipatičan

  • Vladovladić_2 10.08.2022.

    Eh, da nam sudi onaj Francuz, kladio bih se da sigurno prolazimo. Ovako, biti će teško ali vjerujem u Marka i ostale momke.

  • Daimos 09.08.2022.

    Mitomeni. Navijanje i revanje prije utakmice, prvih 20min utakmice i onda teški prosjel, pogotovo ako gube. Ali mitomani su mitomani, nitko nikada ne igra pred punim stadionom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare