To je to što me zanima!

Divljak koji je brutalno nasrnuo na suca doživotno je isključen!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Druga je ovo doživotna suspenzija u hrvatskom sportu. Prvu je dobio tadašnji tajnik KK Hiron - Botinca (današnje Cedevite) i to jer je napao istog suca kao i Buterin...
Vidi originalni članak

Šime Buterin doživotno je suspendiran iz košarke, odlučio je povjerenik za natjecanje Milan Čanković. Buterin, član Poličnika, kluba A-2 hrvatske košarkaške lige, brutalno je napao suca na utakmici Šibenika i Poličnika na Baldekinu. Povjerenik za natjecanje nije imao milosti, a ovo je druga doživotna suspenzija u hrvatskom sportu. Prvu je dobio tadašnji tajnik KK Hiron - Botinca (današnje Cedevite) koji je također napao suca, i to baš istog na kojeg se namjerio i Buterin. 

Sudac Damir Basarić dosudio je tehničku gostujućem treneru, a iznervirani Šime Buterin iz sve je snage s leđa pogodio suca loptom u glavu. No nije tu bio kraj. Buterin se potom zaletio prema sucu koji je manji za dvije glave te ga dodatno udario šakom u glavu. Igrači i zaštitari morali su smirivati poludjelog Buterinu koji je zaradio i prijavu policije zbog narušavanja javnog reda i mira. 

Basarić je nakon utakmice morao je u bolnicu i stavili su  Shantzov ovratnik. Klub Poličnik kažnjen je sa 7250 kuna zbog dvije tehničke pogreške i nedovoljnog broja igrača u zapisniku te su klubu oduzeli jedan bod. Utakmica je registrirana 20:0 u korist Šibenika.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • alennela 08.11.2011.

    vama je u glavi dozivotna suspenzja!

  • grgusan 08.11.2011.

    hks lopovi,kosarku ste shebali

  • emtimater 08.11.2011.

    šta je ovo, na početku snimke mrtvac ispod koša leži... ne bih znao zbog čega je igrač pogodio suca, ali sad kad je izbačen iz košarke možda bi trebao probati s boćanjem ili kuglanjem jer stvarno baca precizno... pogotovo ako uzmemo u obzir da je riječ o bacanju punom snagom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare