To je to što me zanima!

Na mjestu pada aviona pronašli Bibliju i pasus o Božjim krilima

Bibliju su pronašli na mjestu pada aviona, a knjižni označivač bio je na Psalmu 63. koji govori o veselju u Njegovim krilima. Biblija pripada igraču koji je preživio pad, ali je u komi
Vidi originalni članak

Helio Neto jedan je od trojice preživjelih igrača Chapecoensea u padu aviona. U komi je i bori se za život. Na mjestu nesreće, među stvarima razbacanima kilometrima u brdima kod kolumbijskog Medellina pronašli su Bibliju.

Novinar Roberto Cabrini podigao ju je i drhtavim glasom pročitao ime utisnuto na unutarnjoj strani. Bilo je to ime Helija Neta, a knjižni označivač bio je na Psalmu 63. koji govori o promišljanju o Bogu tijekom noći i veselju u njegovim krilima.

"Kad te se sjećam na postelji, sve noćne straže razmišljam o tebi. Jer si ti pomoć moja, i u sjenu krila tvojih veselim se", stoji u Psalmu 63.

Novinar je Bibliju predao supruzi brazilskog igrača koja je potvrdila kako je to njegova Biblija te da ju je uvijek nosio na putovanja.

"Kobno jutro rekao mi je da je sanjao nesreću" 

- Helio je veliki vjernik. Kad ide na putovanja uvijek prvo spremi Bibliju. Hvala što ste mi ovo dali - rekla je Simone novinaru koji ju je posjetio u njezinu domu. 

Na dan kobnog putovanja suprug joj je rekako kako je sanjao da će se avion srušiti.

U nesreći je poginulo 71 ljudi među kojima je gotovo kompletna momčad brazilskog nogometnog prvoligaša Chapecoensea.

POGLEDAJTE VIDEO

Alan napravio svoje prve korake

Alan Ruschel (27) kojeg su prvog izvukli iz olupine dobro se oporavlja, a čak je napravio i svoje prve korake nakon nesreće.

- Htio sam vam reći da oporavak teče jako dobro. Uskoro ću se vratiti u Brazil kako bi oporavak priveo kraju. Želim vam zahvaliti za svu podršku, za sve poruke koje sam primio. Hvala vam svima. Hvala vam puno - rekao je Alan.

POGLEDAJTE VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 51

  • jmdelpotro 09.12.2016.

    02% zemlje katolici. U HRVATSKOJ. Da u Hrvatskoj. A na 24 sata top komentari onih koji vrijeđaju Boga. Sve je jasno.

  • DambacrnaMamba0.1 09.12.2016.

    Strašno čitati ove "top komentare" ... Kako ovim antifama užasno smeta sve što je i najmanje povezano s Bogom i to u zemlji u kojoj na papiru 92% katolika živi. Žalosno, ali jednoga dana budete i vi shvatila da se u životu nikada ništa ne događa slučajno ;-)

  • AlfaVuk 08.12.2016.

    bull khm shit

Komentiraj...
Vidi sve komentare