To je to što me zanima!

Igrač nokautirao huligana koji je napao njegovog suigrača...

Utakmica u Podgorici između Budućnosti i turskog Banvita prekinuta je nakon što je domaći navijač udario igrača gostiju. Na huligana je potom "naletio" Rowland...
Vidi originalni članak

Incident na utakmici Eurokupa između Budućnosti i turskog Banvita u Podgorici . Susret je prekinut na 15 minuta dvije i pol minute prije kraja. Domaći navijač ušao je na parket u trenutku dok su gosti izvodili slobodna bacanja. Udario je jednog košarkaša Banvita s leđa.

No ubrzo je na huligana naletio vlak od 190 centimetara i 86 kilograma. Amerikanac Earl Rowland pogodio je navijača šakom i poslao ga u svijet snova.

Ubrzo je na parketu nastala gužva jer su ogradu preskočili još neki domaći navijači. Košarkaši Banvita izmijenili su nekoliko udaraca s domaćim navijačima prije nego što su kroz tunel otišli u svlačionicu.

Utakmica je nekako privedena kraju, a Banvit je slavio 74-68.

- Ne znam čime smo ovo isprovocirali. Igrači su zaštitnički djelovali jer su vidjeli da im napadaju suigrače. Ne opravdavam, ali razumijem - kaže trener Banvita Zoran Lukić.

Košarkaše Budućnosti čeka "paprena" kazna.

- U ovakvim situacijama najviše ispašta klub. Protivnički igrači reagirali su impulzivno. Branili su suigrače i to je privatna stvar. Netko tako reagira. Klub će morati platiti visoku kaznu. Prošle godine platiti smo 15.000 eura zbog petardi protiv PAOK-a, a uz to smo igrali i tri utakmice bez navijača - rekao je trener Budućnosti Igor Jovović.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • slavonija 11.01.2015.

    Dobar udarac u glavu papka koji si nešto dokazuje...Svakodnevno imamo dokaze o huliganima i treba znatno pooštriti kazne za takve huligane...

  • tomascro 09.01.2015.

    uvijek se znalo da posteni uvijek bude kriv, zalosno je kad covjek brani svoje pa jos bude kaznjen !!!!

  • beemysm 09.01.2015.

    sjeo mu je bas :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare