To je to što me zanima!

Igrači Barce izabrali su novog kapetana, Messi je zamjenik...

Andres Iniesta predvodit će Barcelonu kao kapetan u svojoj 14. sezoni u klubu. Messi je zamjenik. Ostala dvojica zamjenskih kapetana su Sergio i Mascherano
Vidi originalni članak

Andres Iniesta novi je kapetan Barcelone. Igrači katalonskog diva izabrali su Iniestu tajnim glasovanjem, a prvi zamjenik je Lionel Messi, objavio je europski prvak na službenoj stranici kluba.

Barcini igrači izabrali su još dva zamjenika, a to su Sergio Busquets i, po prvi put u dresu katalonskog kluba, Javier Mascherano, koji je treći zamjenik kapetana. 

Očekuje se kako će rezultate potvrditi trener, koji sigurno neće imati zamjerki. Andres Iniesta predvodit će Barcelonu u svojoj 14. sezoni u klubu. Lionel Messi igra u 12. sezoni u dresu katalonskog diva. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • donandres 05.08.2015.

    Logično, iniesta gospodin, svaka čast čovjeku

  • dubravko77 05.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • fantazist 04.08.2015.

    Iniesta je logičan izbor. Gazda u momčadi. Pokretač svega.

Komentiraj...
Vidi sve komentare