To je to što me zanima!

Igrači Hajduka četiri puta tražili su od sutkinje da im sudi penal

Igrači Hajduka četiri puta su tražili kaznene udarce zbog startova i igranja rukom, i to po četvorica – petorica su radila pritisak, ali po meni je to bilo izraz nemoći i frustracije što nisu bili u pobjedničkom ritmu.
Vidi originalni članak


Utakmica između Hajduka i Hrvatskog dragovoljca nije bila lagana za suđenje, gosti su čvrstom igrom i upornom obranom uspijevali domaću močad držati pomalo nemoćnom, a pri kraju utakmice igrači Hajduka su puno snage potrošili tražeći od sutkinje Ivane Martinčić da dosudi kazneni udarac. Ona je pustila dosta čvrstu igru, tehnički je utakmicu odradila vrlo dobro, dodijelila je tri opomene ispravno i konačna ocjena je da je suđenje bilo dobro, da je VAR sudac Mario Zebec jako puno pomogao u donošenju ispravnih odluka, i što je najvažnije, bio je jako brz u svojim odlukama.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • ro kaj 30.04.2022.

    Inače na jednom poznatom sportskom forumu iz utakmice u utakmicu izmišljaju navodne krađe na štetu Hajduka. U ovoj utakmici navodno 5 penala im nije sudilo. Sve greške na štetu Dinama su zbog loših sudaca a sve greške na štetu Hajduka su zbog korumpiranih sudaca. Pozdrav za frustrirane likove sa sportnet foruma. Našli su si idealno mjesto za liječenje nagomilanih frustracija.Što reći na ovaj upis potapenka uvaženog navijača kluba iz Splita "Ja samo znan da je covik u var sobi gleda 5 spornih situacija, od kojih je jedna penalcina i po, dvi isto cisti penali, jedan li la i jedan dvojben. I primuca je sve. Minimum sta ovdi mora izac je da doticnog gospodina udalje na jako dugo iz sluzbe."

  • 30.04.2022.

    Osam dragi beusane, osam, samo neznam kako ih nije sram i onu torsidu isto hahahaha toliko pričaju o močnom hajduku i poštenju a traže osam nepostoječih penala a sudac na kraju mora progledat kroz prste da im ne daje dva očigledna crvena jer opet onda bi pričali nepošteno suđenje hahahahaha ali naravno neće to torsida priznat jer su kukavice i lažljivci koji više mrze druge nego što vole hajdug hahahahaha 

Komentiraj...
Vidi sve komentare