To je to što me zanima!

Igrači Huddersfiela propustili avion i slavili uz alkohol

Igrači Huddersfielda osigurali su ostanak u prvoj ligi zahvaljujući remiju s Chelseajem na Stamford Bridgeu. Iako su se igrači trebali avionom vratiti u Yorkshire isti dan, oni su ipak ostali slaviti u Lonodnu
Vidi originalni članak

Kao u Mamurluku, igrači Huddersfielda su "ludo" proslavili remi ptotiv Chelseaja koji im je osigurao ostanak u najelitnijem rangu engleskog nogometa.

Igrači kluba su nakon utakmice zatražili ostanak u Londonu čime bi propustili planirani let kući, ali u stilu proslavili ostanak u ligi. Na njihovu sreću, taj let je na kraju uistinu otkazan jer je njihov vozač ispunio maksimalan broj sati koji smije odvoziti tijekom jednog dana, ali i unatoč tome, trener je odobrio njihov zahtjev.

I tako su se igrači, još uvijek noseći trenirke kluba, zaputili prema poznatom londonskom klubu, koji se zove Chinawhite, a tamo su započeli svoju ludu proslavu.

Objavljivali su igrači tijekom cijele večeri slike i videe njihove proslave, a povodom svega se oglasio i njihov trener, David Wagner

- Igrači su dobili 48 sati slobodno i kao nagradu ćemo im u tih 48 sati ispuniti sve želje. Ako su oni htjeli ostati u Londonu i propustiti planirani let, onda ostajemo u Londonu i sutra se vlakom vraćamo u Yorkshire. Hoće li biti piva? Da, i to puno više od jednog - šaljivo je zaključio Wagner.

Sudeći prema slikama koje su objavljivali na Instagramu, igrači Huddersfielda se sigurno znaju zabavljati i proslaviti ostanak u ligi, ali kako to uvijek bude s alkoholom, sve ih je stiglo sutradan kada su se vlakom vraćali nazad prema Yorkshireu, koji je od Londonda udaljen 280 kilometara. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • IvanPrgomet-Selak 10.05.2018.

    1926.e je Huddersfield postao prvi engleski klub sa tri uzastopna naslova prvaka, to je uspjelo još samo arsenalu, liverpoolu i manchester unitedu. Nijedan klub nikada nije 4 sezone zaredom bio prvak.

  • jure28 10.05.2018.

    Bravo dečki! Za Chelsea sam ali "moji" nisu zaslužili ligu prvaka, a vi ste zaslužili ostati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare