To je to što me zanima!

Igrači Medveščaka će na dresu imati fotografije svojih navijača

Bit će zanimljivo nositi dres s fotografijama naših navijača. Ovime naš stav da su navijači naš šesti igrač postaje još vjerodostojniji, rekao je branič Goeff Waugh
Vidi originalni članak

Čelnici Medveščaka rekli su navijačima da pošalju svoje fotografije. Izvlačenjem će odabrati 2000 sretnika, čije će fotke staviti na dresove. Hokejaši Medveščaka nosit će ih na pet utakmica tijekom siječanjskog Ice Fevera u zagrebačkoj Areni.

- Nikada do sada nisam čuo za takvo što. Bit će zanimljivo nositi dres s fotografijama naših navijača. Ovime naš stav da su navijači naš šesti igrač postaje još vjerodostojniji - rekao je Goeff Waugh.

Fanovi Medveščaka svoje fotografije mogu slati na medvescakizbliza.com, a akcija traje do 27. prosinca.

Medveščak je dobio i pojačanje, kanadskog napadača Francoisa Boucharda (24), mlađeg brata NHL veterana iz Minnesote Pierre-Marca Boucharda. Francois je ovu sezonu igrao za ECHL momčad Cincinnati Cyclones. U 20 utakmica zabio je pet golova uz šest asistencija. Pet je sezona igrao u AHL-u, drugom razredu sjevernoameričkog hokeja. S Hershey Bearsima je dvaput bio prvak, a suigrač mu je bio član Medveščaka Kyle Greentre. Francois je 2006. bio 35. izbor Washington Capitalsa na draftu, ali nikad nije zaigrao u NHL-u.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 19.12.2012.

    sviđa mi se ova ideja! :)

  • DanielSkrlec 19.12.2012.

    Svaka cast medvjedi

  • Legende 19.12.2012.

    Bravo medvjedi...na taj način odužiti ćete se nama koji smo uvijek uz vas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare