To je to što me zanima!

'Igrači mi kažu: Lani je čak 28 nas htjelo otići. Sad neće nitko'

Vjerujem u ovu momčad, idemo biti prvi u skupini, možemo jako daleko dogurati u Europskoj ligi, rekao je Dinamov trener nakon što su "modri" napokon dočekali proljeće u Europi
Vidi originalni članak

Jako sam ponosan zbog toga što sam postigao s ovim dečkima, rekao je Nenad Bjelica nakon velike pobjede nad Trnavom.

JEDAN OD NJIH Ovo je i za tebe, Joža! Boysi su razvili zastavu s likom Kužea...

Dinamo je slavio 3-1 protiv Spartaka golovima Gojaka, Oršića i autogolom Kadleca. Postigao je Bjelica nešto što dugo njegovi prethodnici nisu uspjeli, legende poput Ćire Blaževića, Josipa Kužea, Vahe Halilhodžića. Uspio je svoje momke odvesti u šesnaestinu finala, Dinamo će prvi put nakon 48 godina igrati proljeće u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sretan sam, presretan sam, ponavljao je emocionalno Bjelko.

Nakon pobjede protiv Spartaka igrači su ga bacali u zdrak.

Najveća pobjeda mi je ono što mi je jedan igrač rekao

- Idemo biti prvi u skupini, možemo jako daleko dogurati u Europskoj ligi - rekao je Bjelica, koji je pobjedu posvetio cijeloj Dinamovoj obitelji. I svima onima koji su stvarali ovaj Dinamo i koji su čekali 48 godina na proljeće u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moja najveća pobjeda je to što mi je neki dan rekao jedan igrač: Šefe, prošle sezone od 28 igrača, svih 28 nas je htjelo ići, a sad nitko ne želi - rekao je ponosni Bjelica, koji će zajedno s igračima proslaviti ovaj veliki uspjeh večeras.

VIDEO U svlačionici Dinama pustili su omiljenu Mamićevu pjesmu...

- Mi po magli igramo svako četiri dana - nasmijao se trener Dinama i dodao:

- Šteta što u prvome poluvremenu nismo zabili još koji gol, ali pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje. Potencijal ove momčadi je strašno velik. Pokušat ću dati maksimum da napravimo još više.

Već se priča o tome da je Bjelica jedan od najvećih trenera u povijesti Dinama.

- Jedan mural su mi maknuli, možda ga dobijem sad u Dinamu - kaže Bjelica asocirajući na onaj u Osijek kojeg mu je Kohorta maknula nakon što je postao trener Dinama.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 128

  • luxx32 09.11.2018.

    Sad nece nitko kada ce dobiti lovu i rolexe, bosanska posla

  • starmmo 09.11.2018.

    Nevjerojatno je koliko u mom gradu (Mostar) ima navijača Dinama. Ja osobno uvijek navijam za sve hrvatske klubove kada igraju u Europi. Iskreno, sinoc sam vristao i skakao od srece kada su padali golovi. Velik je ovo uspjeh za klub iz jako loseg HNL-a, na stranu reprezentaciju, njezine uspjehe i reputaciju...Bravo Dinamo, ponosan sam iskreno.

  • TamnaZvijezda 09.11.2018.

    Ne umanjujem pobjedu Dinama, ali ovi klubovi s kojima je do sada igrao, danas, nisu ono što su bili, još prije 2-3 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare