To je to što me zanima!

Igrači PSV-a završili u zatvoru nakon tučnjave u Eindhovenu

Jeroen Zoet i Maxime Lestienne su bili upleteni u incident na ulici Stratumseind u subotu navečer, službeno je priopćio PSV putem službene internetske stranice
Vidi originalni članak

Golman Jeroen Zoet (24) i krilni napadač Maxime Lestienne (23) uhićeni su nakon tučnjave na ulicama Eindhovena u nedjelju ujutro. 

Nogometaši PSV-a izašli su van provesti se i proslaviti pobjedu 3-2 protiv Zwollea no naišli su na probleme ispred noćnog kluba. Lestienne je uhićen zbog glavne uloge u tučnjavi dok je njegov momčadski kolega Zoet uhićen jer je pokušao pomoći kolegi kada ga je policija htjela privesti.

- Jeroen Zoet i Maxime Lestienne su bili upleteni u incident na ulici Stratumseind u subotu navečer - službeno je priopćio PSV putem službene internetske stranice.

- Obojica nogometaša su privedena i odvedena na policijsko ispitivanje. PSV će poduzeti mjere i razgovarati s obojicom nogometaša.

I u Ajaxu se tuku

Nizozemski reprezentativac Kenny Tete (20) uhićen je prije dva tjedna nakon utakmice s Heerenveenom, a vijest je tek dana ugledala svjetlo dana. Desni bek Ajaxa potukao se u jednom amsterdamskom kafiću, a nastavio je raditi probleme policajcima pri uhićenju. Ajax je potvrdio uhićenje.

Inače, PSV je drugi na tablici i zaostaje tri boda za vodećim Ajaxom (41). Treći je Feyenoord dva boda iza PSV-a. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 21.12.2015.

    Odmah izbacit PSV iz Lige prvaka i dat Man Utd-u da prođe (kad ne može drugačije)

  • strmi007 21.12.2015.

    događa se

Komentiraj...
Vidi sve komentare