To je to što me zanima!

Igrači Reala ignoriraju Srbina? Lopta svima, ali Joviću nikako

U zadnjih godinu dana nije se istaknuo golovima za najveći klub u povijesti nogometa nego vezom sa Sofijom Milošević te kršenjem izolacije zbog pandemije korona-virusa; i u Španjolskoj i u Srbiji
Vidi originalni članak

Srbijanski napadač Luka Jović (22) u njemačkom Eintrachtu bio je mlađahni golgeter kojeg želi pola Europe. Kupio ga je Real Madrid za 60 milijuna eura i... Realno, požalio.

POGLEDAJTE VIDEO: Jovićeva djevojka Sofija Milošević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jović se jednostavno nije snašao u najzahtjevnijem nogometnom okruženju na svijetu. Na travnjak je poslan 17 puta, dao je dva gola, ispalo je da nije prva alternacija nedodirljivom Karimu Benzemi.

Naravno, svaki igrač Reala ima svoje obožavatelje pa je tako jedan od njih složio 40 sekundi video isječaka kojima želi dokazati kako Jovića suigrači u Madridu na travnjaku bojkotiraju ili, u najboljem slučaju, ignoriraju.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Maše Jović u šesnaestercu, viče 'Sam sam', lamata rukama, čovjek se prehladio od vlastitog propuha, ali lopta ide svugdje samo njemu ne.

U zadnjih godinu dana pažnju na sebe nimalo nije skretao dobrim igrama i golovima za najveći klub u povijesti nogometa nego vezom sa Sofijom Milošević te kršenjem izolacije zbog pandemije korona-virusa; i u Španjolskoj i u Srbiji. U domovini toliko da mu je sudom prijetila i premijerka države Ana Brnabić.

 
Idi na 24sata

Komentari 18

  • purger 1973 22.07.2020.

    Tak treba, srbin nek trči krugove oko igrališta dok ovi igraju!

  • Lelemudovic 22.07.2020.

    Neka i meni daju 70.000 000. Eurica i nikad mi ne trebaju dodati loptu.

  • BlackRonsky 22.07.2020.

    ma daj, na pola ovih situacija iz videa uopće nije bio u poziciji da bi mu se dodala lopta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare