Sport

Komentari 25

Luki Joviću zbog lijepe Sofije prijete i do tri godine zatvora

Luki Joviću zbog lijepe Sofije prijete i do tri godine zatvora

Pa vidite i sami što rade naši nogometaši koji u inozemstvu imaju milijunske ugovore i onda dođu ovdje kršiti pravila samoizolacije. S tim će se vlasti posebno pozabaviti sljedećih dana, žalila se Brnabić

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?

Kakav li je samo kaos u susjednoj Srbiji izazvao napadač Reala Luka Jović (22). U Španjolskoj mu je određena samoizolacija kao mjera predostrožnosti, a on je to ignorirao i zaputio se u Beograd kod djevojke Sofije Milošević koja je slavila 28. rođendan.

Nije to smio napraviti jer je klub igračima odredio 14 dana karantene. Nije to najbolje leglo srpskim vlastima pa je protiv njega podignuta kaznena prijava Prvom osnovnom tužiteljstvu u Beogradu. 

- Pa vidite i sami što rade naši nogometaši koji u inozemstvu imaju milijunske ugovore i onda dođu ovdje kršiti pravila samoizolacije. S tim će se vlasti posebno pozabaviti sljedećih dana - rekla je oštro premijerka Brnabić.

Mislila je Brnabić na Jovića i napadača Ascolija Nikolu Ninkovića koji je također prekršio pravila samoizolacije i zaputio se u Srbiju.

- Tužiteljstvo neće raditi razliku između građana, bez obzira kojim se poslom bave - poručili su iz te institucije.

Jović je podvrgnut testu i ako bude pozitivan prijeti mu čak i zatvor. Ninković još nije podvrgnut testu, ali očevi oba nogometaša tvrde da su njihovi sinovi zdravi i da nema razloga za brigu. 

REAL MADRID  v CD LEGANES.LA LIGA 2019/2020. ROUND 11.

Jović je napravio kazneno djelo 248. članka kaznenog zakona. Odnosno, nije postupao prema zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije. Prema članku ovog zakona, propisna je novčana kazna, ili kazna do tri godine zatvora.

Srpski dvojac može se samo nadati da će sve proći dobro. Ako nekog zaraze, prijeti im zatvorska kazna od jedne do osam godina zatvora, a ako zaražena osoba premine, kazna je od dvije do 12 godina zatvora.

- Za povratnike koji prekrše mjeru samoizolacije, Vlada, odnosno Ministarstvo pravde, preko Uprave za izvršenje kaznenih sankcija, osigurala tri posebna objekta u Vršcu, Požarevcu i Pirotu, koji će služiti za smještaj tih osoba do daljnjeg - kazala je premijerka.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Jović pobjegao iz karantene i otišao u Beograd kod cure?