To je to što me zanima!

Igrači Reala složni: Uz pomoć navijača možemo proći u finale

Real je u polufinalu Lige prvaka na Signal Iduna Parku osramoćen. Odlična momčad Jürgena Kloppa jednostavno ih je pomela i na uzvrat u Madridu idu sa strašnih 4-1
Vidi originalni članak

Borussia je samo još jednom dokazala da je velika momčad. No sasvim je jasno da uzvrat ovisi isključivo o nama. Ispred nas je još 90 minuta pred našim navijačima i krenut ćemo po to finale od prve sekunde, rekao je kapetan Reala Sergio Ramos.

Iako su stradali na Signal Iduna Parku, 'pokisli' nogometaši Josea Mourinha vjeruju u prolaz u finale.

- Teško je opisati koliko bi nam značio ulazak u finale Lige prvaka. Bez obzira na ovih 4-1, vjerujemo da to možemo postići. Borussia je ovaj put bila bolja od nas. Nama je nedostajalo agresivnosti, a oni su upravo u tome najjači. Kontrolirali su igru i bili ubojiti pred golom - priča Ramos.

Iz svlačionica su izlazili pognutih glava, no kapetan uvjerava da neće pasti u depresiju.

- Teško je doći u polufinale i onda ovako stradati. No sada svi zajedno moramo podići glave i uz pomoć navijača vjerovati da možemo do finala. 

S Ramosom se slaže i jedan od iskusnijih u Realu, Xabi Alonso. Upravo je bivši Liverpoolov veznjak skrivio penal iz kojeg je Lewandowski zabio jedan od svoja četiri gola.

- Naravno da možemo do finala. Pa uzvrat igramo pred svojim navijačima. Njihova potpora bit će ključna u uzvratu, a mi igrači moramo biti ti koji će im dati povoda da nas nose do pobjede. Imamo sada šest dana da se pripremimo za uzvrat, nemamo više mjesta za pogreške - kaže Alonso.

Pepe i Varane teško nisu znali kako izaći na kraj sa sjajnim Robertom Lewandowskim koji im je utrpao četiri laka komada.

- U uzvratu igramo za čast Realova dresa. Sve je moguće pa i naš plasman u finale. Moramo pobijediti 3-0 i u finalu smo, borit ćemo se do posljednje sekunde. U Dortmundu smo igrali loše, no ostala je još jedna utakmica - rekao je Pepe, a u istom tonu zaključili su Diego Lopez i mladi francuski stoper Varane.

- Vjerujemo da možemo do finala uz naše vjerne navijače.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • gorski1 26.04.2013.

    ma daj spanjoleri od.......ite , pusiona i real i barca , ima da vas germani sataru , tu nesto placete , ka pokralo vas , pa jel niste vi pokrali nas na EP. , ma puna mi vas je cuna , bit ce ovo Njemacko finale lige prvaka - ajmo njemci rastocite ih i u uzvratu .

  • PetarHrsto 26.04.2013.

    proći će te kroz vrata :D

  • Atletico Madrid 26.04.2013.

    Trener Mourinho, a kapetan Ramos = Najgora igra u novijoj povjesti Reala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare