Obavijesti

Sport

Komentari 101

Igrači Reala složni: Uz pomoć navijača možemo proći u finale

Igrači Reala složni: Uz pomoć navijača možemo proći u finale
1

Real je u polufinalu Lige prvaka na Signal Iduna Parku osramoćen. Odlična momčad Jürgena Kloppa jednostavno ih je pomela i na uzvrat u Madridu idu sa strašnih 4-1

VIDEO

Borussia je samo još jednom dokazala da je velika momčad. No sasvim je jasno da uzvrat ovisi isključivo o nama. Ispred nas je još 90 minuta pred našim navijačima i krenut ćemo po to finale od prve sekunde, rekao je kapetan Reala Sergio Ramos.

Iako su stradali na Signal Iduna Parku, 'pokisli' nogometaši Josea Mourinha vjeruju u prolaz u finale.

- Teško je opisati koliko bi nam značio ulazak u finale Lige prvaka. Bez obzira na ovih 4-1, vjerujemo da to možemo postići. Borussia je ovaj put bila bolja od nas. Nama je nedostajalo agresivnosti, a oni su upravo u tome najjači. Kontrolirali su igru i bili ubojiti pred golom - priča Ramos.

Iz svlačionica su izlazili pognutih glava, no kapetan uvjerava da neće pasti u depresiju.

- Teško je doći u polufinale i onda ovako stradati. No sada svi zajedno moramo podići glave i uz pomoć navijača vjerovati da možemo do finala. 

S Ramosom se slaže i jedan od iskusnijih u Realu, Xabi Alonso. Upravo je bivši Liverpoolov veznjak skrivio penal iz kojeg je Lewandowski zabio jedan od svoja četiri gola.

- Naravno da možemo do finala. Pa uzvrat igramo pred svojim navijačima. Njihova potpora bit će ključna u uzvratu, a mi igrači moramo biti ti koji će im dati povoda da nas nose do pobjede. Imamo sada šest dana da se pripremimo za uzvrat, nemamo više mjesta za pogreške - kaže Alonso.

Pepe i Varane teško nisu znali kako izaći na kraj sa sjajnim Robertom Lewandowskim koji im je utrpao četiri laka komada.

- U uzvratu igramo za čast Realova dresa. Sve je moguće pa i naš plasman u finale. Moramo pobijediti 3-0 i u finalu smo, borit ćemo se do posljednje sekunde. U Dortmundu smo igrali loše, no ostala je još jedna utakmica - rekao je Pepe, a u istom tonu zaključili su Diego Lopez i mladi francuski stoper Varane.

- Vjerujemo da možemo do finala uz naše vjerne navijače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 101
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao