To je to što me zanima!

Igrači Venturi radili iza leđa, on ih ignorirao uoči ključnog meča

Također je Ventura bio bijesan jer je netko iz stručnog stožera objavio medijima postavu Talijana za Švedsku te je tražio da se otkrije tko je bio krtica u tom slučaju
Vidi originalni članak

Italija se nije uspjela plasirati na Svjetsko prvenstvo, a bolji od njih u doigravanju bili su Šveđani s ukupnih 1:0. Izbornik Ventura dobio je otkaz, a što se sve događalo iza kulisa polako izlazi na površinu.

Poznato je kako su senatori momčadi; Buffon, Barzagli i De Rossi održali sastanak nakon remija s Makedonijom (1:1) bez Venture ili bilo kojeg drugog člana stručnog stožera.

Iako su igrači tvrdili kako je taj sastanak bio čisto motivacijske naravi, talijanski mediji kažu kako im Ventura nije povjerovao. Navodno je bio opsjednut idejom da su se igrači okrenuli protiv njega, a situacija je eskalirala par tjedana nakon tog sastanka.

Točnije, stvari su izmakle kontroli dva dana uoči ključnog uzvrata sa Švedskom. Ventura je bio navodno bijesan na starije igrače te izjavio: 

- Vidim kako ste sjajno odradili taj sastanak tako da možete sada i trenirati igrače. Odaberite i momčad koja će igrati protiv Švedske!

Ventura je nakon toga izjurio iz svlačionice te je ostavio igrače u nevjerici. Nisu bili sigurni hoće li se uopće vratiti jer se nije htio javiti na mobitel.

Također je Ventura bio bijesan jer je netko iz stručnog stožera objavio medijima postavu Talijana za Švedsku te je tražio da se otkrije tko je "krtica". 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • PredragKišurek 21.11.2017.

    Joj koje gluposti ispali ste zato sto ste loši.Krtica pm.a ne krtica idijotizam.

  • mestar 21.11.2017.

    Tko su senatori u nasoj reprezentaciji koji smijenjuju izbornike. Ventura nije pogrijesio senatori su ga bojkotirali istokao Igora i Niku u to sam uvijeren 100% isto kao i Antu i jos neke po uputi odozgor.Posao je bio namijenjen nekome drugom ali slucajno je potpisao kontrakt pa je Dalic uskocio umijesto njega. Prvom prilikom i on ce zavrsit kao Igor i Niko ito brzo ako ne bude poslusan. Nije ni SAnti puno pomoglo jer tesko je zadovoljit sve apetite u Hrvatskoj gdje pojedinci upravljaju drzavnim institucijama kao njihovoj privatnoj prciji.Bit ce interesantna bitka za savez. He, nije zato se udvaraju sa sliokom crnih dresova koja je slucajno ili procurila u medije prije izbora da nasa povijeruje kako su to oni u savezu velike hrvatine, a svadbama i tulumima svi sezabavljaju uz turbo folk na ekavici.

  • boww 21.11.2017.

    Stari senilni prd.nja svugdje vidi urote i zavjere.dobro da nije predsjednik drzave jer bi s nekim vec zaratio

Komentiraj...
Vidi sve komentare