To je to što me zanima!

Igrači za velike stvari: Penava i Horvat stigli u Futsal Dinamo...

Futsal Dinamo doveo je Hrvoja Penavu, koji je prije dvije godine osvojio naslov s Alumnusom. U klub je stigao i kapetan hrvatske U-21 reprezentacije Matej Horvat
Vidi originalni članak

Na klupi legendarni Mićo Martić, na terenu dva velika pojačanja za novu sezonu, a na tribinama navijači kojima klub ne poklanja ulaznice i koji pune dvorane u Zagrebu. Futsal Dinamo misli ozbiljno.

Klub koji uspješno posluje po načelu "jedan član, jedan glas" i koji je u godinu dana u debitantskoj sezoni osvojio tri trofeja i izborio prvu ligu, doveo je aktualnog izbornika finske i bivšeg hrvatskog malonogometaša i izbornika te dva velika pojačanja. 

Za Futsal Dinamo potpisao je napadač Hrvoje Penava, bivši hrvatski reprezentativac i igrač Alumnusa koji je prije dvije godine osvojio naslov prvaka Hrvatske. Tada je osvojio i nagradu za najboljeg strijelca. 

Nakon njega klub je doveo Mateja Horvata, veliku nadu hrvatskog futsala i ponajboljeg mladog igrača u Hrvatskoj, kapetana naše U-21 reprezentacije.

Premijera na Šalati

Pojačanja će premijeru imati na predstavljanju kluba 5. rujna na zagrebačkoj Šalati u revijalnoj utakmici protiv Nottingham Forresta koji stiže u goste Futsal Dinamu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MnkMobydick 24.08.2015.

    a ko će igrat za naš Alumnus??? Ziba ako odeš ne poznamo se više!!!!!

  • patrik kralj 24.08.2015.

    ovo je dinamo

  • volim_dinamo_široki_brijeg 24.08.2015.

    Malo mi je glupo da idu samo članci o Dinamu iako svaka čast na ulasku u prvu ligu ali mislim da će teško ući medu 4 najbolja na kraju jer ove godine ovo što je pokazala hrvatska futsal liga je sami vrh..Ono finale na 4 utakmice je bilo brutalno a u najboljim ulogama gotovo čitava hrvatska repka maloga nogometa i najbolji srpski igrač Kocić,reprezentativac Surudza i ponajbolji slovenski igrač Fetić..Luketin i Jukić su u takvoj formi da mogu braniti za bilo koju reprezentaciju na svijetu,Suton,Jelovčić,Novak su postali svjetske klase u zadnjih 5 godina i malo se informiraj o tome i ljude informiraj o tome prije početka EURO 2016 u kojem će postati nacionalni heroji i medu tri su favorita za osvajanje..Ostali igrači finala su legende isto malog nogometa braća Morina,još reprezentativaca Grcić,Pavić,Laura i još dosta klasnih igrača..Da spomenem da je ovog tjedna kvalifikacijski kup u Podgorici u kojoj će pojačani Nacional vjerovatno ući u LP..

Komentiraj...
Vidi sve komentare