To je to što me zanima!

Igračima režu plaće, a on je potpisao novi ugovor do 2026.

Prođe li sve kako je zamišljeno, Nexe će ostati četvrti i zadnji klub u Tomićevoj karijeri nakon početka u Medveščaku pa Siscije i Al-Sadda. Sada ima 31 godinu
Vidi originalni članak

To bi i u normalnim okolnostima bila pomalo nevjerojatna vijest, pogotovo u rukometnom svijetu, a što onda reći za ove, korona virusom, pogođene. Dakle, Mario Tomić (31) potpisao je ugovor s Nexeom do 2026. godine.

- Već sam tri sezone ovdje, pa mogu slobodno reći da ću ostati vjeran ovom dresu do kraja karijere - rekao je reprezentativac Katara.

- U međuvremenu pojavila se mogućnost igranja za neke europske klubove, ali se nisam vidio u tome. Postojala su dva rješenja; otići u Katar ili ostati u Našicama te nakon razgovora s predsjednikom kluba Josipom Ergovićem odlučio sam se za ovu drugu opciju, ostanak u klubu.

Prođe li sve kako je zamišljeno, Nexe će ostati četvrti i zadnji klub u Tomićevoj karijeri nakon početka u Medveščaku pa Siscije i Al-Sadda.

- Izbor i nije bio toliko težak jer mi je u Našicama jako lijepo živjeti, počevši od grada, ljudi, navijača i suigrača te mogu slobodno reći da su mi Našice drugi dom. Ovom prilikom se zahvaljujem predsjedniku Ergoviću što mi je ukazao povjerenje i dat ću sve od sebe, do zadnjeg atoma snage, da ga i opravdam.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • alice111 03.04.2020.

    Sretno! vjerujem da mu sada nije problem oko plaće, ima dugu karijeru! Svako dobro

  • jožek2 03.04.2020.

    Pa sretno ti bilo , Tebi i Nexe "!

Komentiraj...
Vidi sve komentare