To je to što me zanima!

Igračina Zubac! Hrvat zabija, skače, asistira, 'dijeli banane'...

Nije čudo da se legendarni 'Logo', Jerry West, sa prijateljima na večeri valjao od smijeha kad je čuo da Magic Clippersima sam nudi Ivicu Zubca. Hrvatski centar igra fantastično. A 22 su mu godine tek...
Vidi originalni članak

Kakvog su igrača pogubljeni Lakersi sami ponudili svojim LA-susjedima... Hrvatski centar Ivica Zubac za Clipperse igra fantastično! A 22 su mu godine tek.

Zubac zabija, skače, asistira, 'dijeli banane'... Nije čudo da se legendarni 'Logo', Jerry West, sa prijateljima na večeri valjao od smijeha kad je čuo da Magic Johnson Clippersima SAM, ničim izazvan nudi 'trejd': Zubac za Mikea Muscalu.

Montrezl Harrell nam reket štiti povremeno, a Zubac to čini - stalno. On je istinski čuvar našeg koša i u tome je fenomenalan. Pa kad me pitate zašto smo sve bolji to vam je odgovor: zbog Ivice Zubca - govori trener Doc Rivers.

- Vrhunski u obrani, sjajan u 'pick and rollu', štiti obruč, zna kako se postaviti, zna kako iskoristiti svih tih 216 centimetara visine plus raspon ruku... Zubac za ovu momčad čini istinski fantastične stvari - pun je hvale za Zubca suigrač Danilo Gallinari.

>>>>>VIDEO POGLEDAJTE OVDJE<<<<<

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 11.04.2019.

    oklahoma i portland bi mogla biti najzanimljivij par u play offu. moguc i da bude 7 utakmica

  • blokirani_lovac 11.04.2019.

    Sledi vrlo zanimljiv play off.

  • SirBurek 11.04.2019.

    Bitno da ste vi stavili sliku Gallinaria kako bananira, toliko ste upoznati sa Zubcem xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare