To je to što me zanima!

Igraju u trećoj ligi, nemaju baš novca, ali imaju Naomi Watts...

Holivudska glumica Naomi Watts prihvatila je mjesto počasne predsjednice malog kluba u Walesu. Tamo je provela prekrasne tri godine u djetinjstvu kod bake i djeda
Vidi originalni članak

Dašak Hollywooda stigao je u velškog trećeligaša FC Glantraeth. Seoski klub za predsjednicu je dobio ni više ni manje nego holivudsku glumicu Naomi Watts (47).

- Naomi je presretna što će preuzeti poziciju u klubu. Stiže na mjesto sir Georgea Meyricka koji je bio predsjednik 20 godina. Naomi je provela lijepe trenutke u našem mjestu, a uskoro ćemo se čuti s njom - objavio je velški klub na službenoj stranici.

Britanska glumica u djetinjstvu je provela tri godine u mjestu u kojem igra velški Glantraeth. Živjela je s bakom i djedom na farmi, a na obližnjem igralištu loptu su udarali igrači Glantraetha. Holivudska glumica nije to zaboravila i bez razmišljanja je prihvatila posao. Očekuje se i kako će uskoro posjetiti mjesto s 400 stanovnika.

- Razmišljali smo tko bi mogao biti počasni predsjednik i sjetili smo se. S obzirom da se sa stadiona gotovo može kamenom dobaciti do mjesta gdje je Naomi odrasla, teško da smo mogli pronaći bolju osobu - rekao je glasnogovornik velškog amaterskog kluba.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 03.02.2016.

    47god., ženska se drži

  • lovac_u_mutnom 03.02.2016.

    47 godina??? Dajte proverite jel moguce....

  • Glas razuma i mudrosti 03.02.2016.

    Naomi hm, ajde zabio bi ja tebi gol

Komentiraj...
Vidi sve komentare