To je to što me zanima!

Igrao je s Vrsaljkovim ocem i Renom, sad brani i s 52 godine

Radenko Šimunov branio je za Primorac iz Biograda na otvorenju Treće HNL - Jug kod Jadrana Luke Ploče. Inače je trener golmana, ali ovaj put morao je stati na gol. I s 52 godine je oduševio
Vidi originalni članak

Nogometaši Jadran Luke Ploče pobijedili su Primorac iz Biograda 2-1 u prvom kolu nove sezone Treće HNL - Jug. I to bi bila vijest samo za navijače tih klubova i one zagriženije zaljubljenike u naš niželigaški nogomet da na toj utakmici nije zaigrao gospodin od - 52 godine.

Radenko Šimunov branio je za Zadar u sezoni 1988/89., bio je suigrač Rene Sinovčića i Mladena Vrsaljka, oca današnjeg reprezentativca Šime, a 30 godina poslije i dalje brani, sad za biogradski Primorac.

Šimunov nije prvi golman kluba, nego je pomoćnik Jugu Dominisu i uskače prema potrebi. A ona se ukazala i u Pločama. I Radenko je posao odradio jako dobro, iskazao se s nekoliko atraktivnih parada, ali suigrači u napadu nisu bili tako raspoloženi.

Uzor mu je Ivan Katalinić, nogomet je počeo igrati u Bagatu, Messi mu je ispred Ronalda, navija za Barcelonu, vino preferira ispred piva, i to crno, knjigu voli više od kladionice, najdraži mu je film "Šalji dalje", najdraža pjesma "Kalelarga", a pjevači Oliver Dragojević i Tina Turner, kako je otkrio Narodnom listu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • aaerts 02.09.2019.

    Pročito sam čudo iz Beograda

  • LuAnn 02.09.2019.

    10

  • rijetko kulturan 02.09.2019.

    Nogometni romantičar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare